Јас 2пати го имам ставано и никад више.. Го стаив и почна да ми сецка пц. После инсталирам Avira и ми покажува 250 вирусимене ме много добро служи
Јас 2пати го имам ставано и никад више.. Го стаив и почна да ми сецка пц. После инсталирам Avira и ми покажува 250 вирусимене ме много добро служи
Јас 2пати го имам ставано и никад више.. Го стаив и почна да ми сецка пц. После инсталирам Avira и ми покажува 250 вируси
Од Аваст?знам .. пробани ми се сите антивируси што постојат .. не сум задоволен од Авира
и од аваст, се покажа на скенирањетоОд Аваст?
Marick14 Авирата инсталирана, ќе видиме како ќе се покаже. (Не дека јас многу се замарам со антивирусиве ама ај. )
Хахахах а јас на едниот имам Аваст, на другиот Авира.и од аваст, се покажа на скенирањето
Засега мојата листа изгледа вака
1. Comodo Internet Security
2. Norton Internet Security
3. Kaspersky Internet Security
4. Microsoft Security Essentials
5. Avast
6. Avira
Од Аваст?
Marick14 Авирата инсталирана, ќе видиме како ќе се покаже. (Не дека јас многу се замарам со антивирусиве, ама ај. )
Аvast е срање. Кога го инсталираш не се брише. Треба на следна преинсталација.. Или преку Safe Mode со посебен програм.Од Аваст?
Marick14 Авирата инсталирана, ќе видиме како ќе се покаже. (Не дека јас многу се замарам со антивирусиве, ама ај. )