Вашиот антивирус

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Касперски и БитДефендер се за компјутери со ЕПТЕН ЈАКА КОНФИГУРАЦИЈА !
Касперски и БитДефендер кога го вклучуваш компјутерот ОДМА СКЕНИРАТ шо е многу глупо.
И јас еднаш го инсталирав Касперски и никад више.

БитДефендерот мислам дека има опција да го направиш да не ти скенир кога ќе го уклучиш компјутерот. А за Касперски незнам, не користам од дамна такви чкарт антивируси. (puke)

Можеш да го пробаш и Нортон. Добар е. Во топ 5 е секоја година. А повеќе пати е прогласуван за Антивирус на годината.

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
БитДефендерот мислам дека има опција да го направиш да не ти скенир кога ќе го уклучиш компјутерот. А за Касперски незнам, не користам од дамна такви чкарт антивируси. (puke)

Можеш да го пробаш и Нортон. Добар е. Во топ 5 е секоја година. А повеќе пати е прогласуван за Антивирус на годината.
Нортон и McAfee се срање :D
Бтв на Касперски нема опција да го направиш да не сќенира :D

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Нортон и McAfee се срање :D
Бтв на Касперски нема опција да го направиш да не сќенира :D

Слушај ми го зборот и пробај го Нортонот, нема да згрешиш. Ако ти закачи компјутерот вирус јас нов антивирус по желба ти купувам од продавница. :D

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Слушај ми го зборот и пробај го Нортонот, нема да згрешиш. Ако ти закачи компјутерот вирус јас нов антивирус по желба ти купувам од продавница. :D
Не, не :D
Сега за некој ден ќе го преинсталирам и ќе му опнам MSE :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
брат сфе е готоо инсталирано спакувано е сфе цакум пакум
али! : ) али...... како да га избришу ск есет ? нејќе
нема анинстал и нема ремуф у контрол панел, стои ми још такфо црвено сирото доле у ќош

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
брат сфе е готоо инсталирано спакувано е сфе цакум пакум
али! : ) али...... како да га избришу ск есет ? нејќе
нема анинстал и нема ремуф у контрол панел, стои ми још такфо црвено сирото доле у ќош
Ќе ти дадам по ПП еден програм :)
Се брише.. :D
Пробај со него.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Ма инсталирајте си бре Avast да си видите живот, иам си га још откако га купи пц и рока ми, на одредено време ке ви се јави и тетка и ке ви вика " Avast virus database has been updated"

• Ми се допаѓа
Реакции: Maks and foREVer

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Ма инсталирајте си бре Avast да си видите живот, иам си га још откако га купи пц и рока ми, на одредено време ке ви се јави и тетка и ке ви вика " Avast virus database has been updated"
Тај повеќе го пуне пц со вируси отколку шо чисте :rofl