Ваша пијачка

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,417
7,077
1,153
Big Sur
Моја пијачка на „стариве“ години веќе е кисела вода, евентуално газиран сок, ако се осеќам авантуристички уз кафето.
Си поштувам амарето и рум, додуша, посебно мислам амаретото секогаш ќе ми е омилено, но тоа е тоа.
Порано не бирав. :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Pink Panther