Бременост (симптоми, искуства, совети...)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,214
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
јас имам дете 5 години и не можам да останам бремена зошто мој маж има проблеми со спермата марс ми дојде местурација 24 послем пак марс 31 е сега не ми е дојдена уште пред 2 недели правев тест ми излезе негатив а ми доцни уште не користам заштита немам сиптоми освен главата и желудникот и стомакот
Најверојатно мислиш Март, а не Марс.

Туку кога веќе имаш дете претпоставувам не си некоја тинејџерка односно си зрела жена, па наместо да очекуваш наши прогнози околу тоа што си го пишала погоре подобро би било да си отидеш на контрола кај матичниот гинеколог, секако он најточно ќе ти каже, или ете ако не си (а ти посакувам да бидеш) барем ќе дознаеш делумно зошто ти доцни менструацијата.