Брада како стил

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,217
6,861
1,153
Big Sur
Како стил е кул, под услов да е одржана, а не да излегува секаква фауна од неа и да мириса на манџа.
Убаво им стои на некои, други ги прави и посимпатични (повеќе отколку нас жените што ни помага шминката), само не чинат ликови што цел карактер го базираат на тоа што имаат брада.
Сериозно постои раја што мисли дека убава брада ја завршила цела работа и им е „најјаката карактерна особина“. :eek: