Бојадисување на косата со степ | Црнобело Форум

Бојадисување на косата со степ

Ја имате бојадисано косата со степ?


  • Вкупно гласале
    12
  • Poll closed .

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,772
7,299
1,153
Big Sur
Искрено, колку имам мека и кршлива коса, ова ми делува ко наједноставно и најздраво решение за менување боја.
Гледам по нет повторно се актуелни фарбања со Степ (т.е. секоја земја/континент си има свои варијации на Степ де) и навистина многу убаво им излегуваат косите на повеќето.
Секако, на темна коса не фаќа толку, но на плави или претходно бланширани коси изгледа прекрасно и дури греота е да се гори човек со фарба, кога може на неколку недели да ја обновува или менува бојата, а притоа да нема никакви последици.
Ако се решам да станам папагалче, ќе постирам слика. :zelen:zelen