Бојадисување на косата со степ

Ја имате бојадисано косата со степ?


  • Total voters
    12
  • Poll closed .

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,996
9,626
1,683
Normandy

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Сс пиво се увртуе коса, виткана шо викаат скопјанкиве, али сс степче да се фарба, е нема могуќе на што сфе е спремна овај наша млада популација : ) Земи си фарбу како човек и фарбај си се, али ја мислу дека природна боја си е природна
 

мимис

Староседелец
12 октомври 2013
29
17
1,003
Сестра ми еднаш ја има бојадисано со степ,за прочка и мислам дека ништо не излезе мислам дека стави 2 степа и пак ништо не излезе.
и јас ставив 2 степа, ама бојата уште не се вади.. до сега ја имам измиено 4-5 пати . Ја скратив 10 cm и уште имам боја :S
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
И после Американците биле за жалење. Ох, Боже. Овие нашиве се мачкаат со кока-кола за да спречат СПБ и трудноќа, со степ се фарбаат, секој трет умрел зашто седел на бетон и се преладил или го фатила промаја... ама не, америте се глупи.