Бившите на вашиот партнер

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Бившите на мојот дечко, не ги ни знам.. Поубаво ми е вака, појма си немам кои се..

Дали вие сте да речам „опседнати“ со нивните бивши? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Ги знам и 2 што ги имал пред мене, и никогаш не сум била љубоморна на нив, едноставно сакав да знам, ми кажа и сега готово не се замарам со нив... кога ќе ги видам како да не ги знам и готово :D тој е сега мој со мене си е, ме сака и нема што да ми е гајле за нив ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and Marrie

x3m

Активен Член
17 февруари 2012
139
169
43
Скопје
Штом тебе те одбрал, па дури и ако поранешните биле поубави од тебе, тоа значи дека тебе те сака, не нив. Треба сосема спротивно да е, тие треба да ти љубоморат на тебе, бидејќи ти си го задржала тоа што тие неможеле :)

Инаку јас на мојата љубов и ги знам поранешните и поарно би било да не сум ги запознал никогаш. Такви наркомани не се раѓаат секој ден...

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
Пред мене имал 2 онака што би се рекло ептен детска љубов ,секогаш кога ке се сретнеме тој се прави како никој да не видел(затоа што е премногу срамежлив)а мене ме фака една ОГРОМНА смеа,едвај се воздржувам ама се останува нормално,никогаш не ме фатила некоја хистерија и знам доволно за неговите бивши ,а и тој знае за моите 1-2 ...затоа што толку и биле...Знам дека неговата прва девојка прва стисна ЛАЈК на нашата врска:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Gabriela

Активен Член
19 февруари 2012
149
139
43
27
Лелеееееееееее и тоа како уффф некоја која ќе видам негова биша грда ќе речаам ај бе не се замарам со оваа друга ак видам некоја потипка викам ама е грда 'рѓа една уфф цркни умри лелеее психички оболена ко да сум:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Marrie

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
и јас обожавам да го зафркавам за бившите,секогаш кога сакам слатко да го изнервирам почнувам така по малце да го чепкам за нив:jazice и ми прави една таква смешна фаца и тоа секогаш истата што неможам да ја опишам :nah хахахах интересен ми е многу...инаку исто како и x3m итој мисли дека моите бивши се кретени невидени :rofl

x3m

Активен Член
17 февруари 2012
139
169
43
Скопје
x3m Се согласувам со тебе, но знаеш како работи женскиот ум...
Па на вакви работи воопшто и не треба да се трошите. Крајно бесцелно е. Поубаво, похумано и попаметно би било да си прочиташ некоја книга да си изгледаш некој убав филм, нешто што ќе ти ја тргне оваа мисла. Живеј си го животот, не го троши времето на тотално ирелевантни личности.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and Marrie

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Абе ај дечко ми да мисли дека се кретени моите 2ца бивши. Јас мислам дека се КРЕТЕНИ. Кај ми бил умот да сум со нив бе, леле, заминав да си ја удрам главата од зид :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and mAcIkA

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
И ја знам за неа, и таа знае за мене. Некогаш таа ме зафркава, некогаш јас неа. И така, си се смееме за тоа. Не љубоморам воопшто, ради тоа што сметам дека нe вреди.

• Ми се допаѓа
Реакции: mAcIkA and Marrie