Бившите на вашиот партнер

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Уште потрагично.
Туку...дебело досие е многу дискутабилен поим. За некој дебело досие е 3, за некој 6-7, за некој 10, а за некој 30. ;)

Инаку со бивши не се замарам освен кога имам причина. Е тогаш бога ми јадам. :D

Не се разбираме.
Мене ич таквото не ме боли што некој ќе мисли за мојата девојка.Едноставно бирам девојка која лично мене ќе ми одговара, и која што ќе помине низ сито и низ решето.
До сега тие што ми биле девојки или јас сум заебал работа или јас сум заебал работа па затоа не сум со нив :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
да бил добар немало да биде бивш......ма да...таму каде што имало оган, може да има останато жарче........а ветришта секакви...претежно неповолни

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
само гледам напред кон нови победи и нови девојки не се занимавам со минатот само сегашност и иднина ;)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Бароницата Ја има насекаде, не за џабе имам трето око... хехе.. а штом не е лично ради тебе.. не збори.. пошто можеш да се заљубиш у к***а... така да... шшш... Дебелото досие е небитно ако ти подарила љубов

кој знае во таква женска никад не моеш да си сигурен што план има таа со тебе ;)
таа што поминала сито и решето знае :gjavol

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Шо ги вртам бе,коа не им текнало на време да го побараат за маж,ми го остаиле на мене,они нека му ја мислат сега,а не јас ! :sreken

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Глупости!
секој има минато..како што имал он девојки пред таа и онаа имала....
Зашто би била опседната со нив :^)

Воопшто не се замарам..има причина зашто е бивша и готово...
:)

Varosanec

Староседелец
27 мај 2012
67
24
1,008
39
На клупата крши дујкан
Ги знам незинете бивши, дури со еднио незин имам седено на иста маса на свадба кај една незина другарка, тој напрај свадба сега а другиот е во авганистан така да немам со кој да се замарам, исто како да немала никој пред мене :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Знам која му е бивша, јас сум го прашала и он ми кажуваше за неа. Неможеше да се помири со фактот дека он е со мене, па лани ова време измислуваше глупости, демек биле најдобри другари бла бла дрн дрн јариња. На дечкоми братот ја имаше на фејсбук и ја начекав да и го дупнам убаво. Више не се осмели да се јави.

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Не ме занимаат, да вределе (за него) не би биле бивши. Ја знам само последнаа пред мене. Ми го најде бројот глупачата. Се спушти премногу ниско, ме молеше да го остаам оти она го сакала, као ја да сум крива шо ме избрал мене.