Бившите на вашиот партнер

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
И јас мислам дека нема потреба од љубомора ... ако биле добри немало да бидат бивши .... така да воопшто не сум опседната ... ги познавам кои се ... ама не ми значи ништо тоа ...

Dee Dee

Истакнат Член
Абе ај дечко ми да мисли дека се кретени моите 2ца бивши. Јас мислам дека се КРЕТЕНИ. Кај ми бил умот да сум со нив бе, леле, заминав да си ја удрам главата од зид :D

Секогаш е така..Кога си со некој викаш баш ми е супер и кога ќе фатиш друг ќе кажеш леле бе како сум можела со оној бог да чува,ненормален,психа и слично.. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ema09, Marrie and Caci

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
262
369
63
му ги знам бившите,ама си имаат фатено и тие по некој дечко,така што не ги ни забележувам :D а и тој :p

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Еден од моите критериуми е девојката со која што сакам да имам нешто повеќе од само секс за една вечер , е токму тој.Да нема големо досие.Како дознавам колку имала и дали точно кажува и дали ме лаже или не тоа е тајна :D

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Еден од моите критериуми е девојката со која што сакам да имам нешто повеќе од само секс за една вечер , е токму тој.Да нема големо досие.Како дознавам колку имала и дали точно кажува и дали ме лаже или не тоа е тајна :D
БалканаЦ!!!!!!!!!!!!!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: She, parvati and Caci

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
БалканаЦ!!!!!!!!!!!!!!!

Ко да знаев дека ти ќе пишеш! :p
Ретко влегувам во врска, така да внимателно одбирам со каква девојка ќе бидам лично ради мене.Не дека ми е гајле што ќе зборат другите, дали е маалска к***а или слично.

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Ко да знаев дека ти ќе пишеш! :p
Ретко влегувам во врска, така да внимателно одбирам со каква девојка ќе бидам лично ради мене.Не дека ми е гајле што ќе зборат другите, дали е маалска к***а или слично.
Бароницата Ја има насекаде, не за џабе имам трето око... хехе.. а штом не е лично ради тебе.. не збори.. пошто можеш да се заљубиш у к***а... така да... шшш... Дебелото досие е небитно ако ти подарила љубов