Ааа немој така алба,сеа си го браниш Мајорот оти ти е љубов .Аудитор е многу добар дечко,фин и има високо ниво на интелигенцијаСупер ке ти позавидат сите овде а и не се испушта ваков дечко со IQ -45
Ааа немој така алба,сеа си го браниш Мајорот оти ти е љубов .Аудитор е многу добар дечко,фин и има високо ниво на интелигенцијаСупер ке ти позавидат сите овде а и не се испушта ваков дечко со IQ -45
Лејдис енд џентлменс, ви ја претставувам љубовта на мојот живот...Та-дааааам
Шала на страна..ова сериозно ми е несфатливо. Мислам, љубов кон јавна личност? Ма дај..
И јас обожувам некои светски естрадни уметници, ама не сум фанатик по некој од нив. Искрено..и контактирам со двајца од нашите познати личности па не сум се затрескала до толку да следам што прават, кога и со кого зборуваат на телефон, кога мочкаат, кога спијат и сл.
Не знам ни како би ја нарекла оваа ситуација во која ти Весна1992 се наоѓаш..
Ах, не љубоморам на тие што интелингенцијата им се гледа од Белград до ТокиоАко си љубоморна на мојот IQ немај гајле ќе ти дадам 55 и пак нема да можеш до 0 да стасаш
Срце никого не бранам зш немам потреба а само ги нагласив неговите капацитет и пази овој не е дораснат усше ни за кола да полагаАаа немој така алба,сеа си го браниш Мајорот оти ти е љубов .Аудитор е многу добар дечко,фин и има високо ниво на интелигенција
Не ме насмеа, за жал.
Sekoga{ postojat onie koj nemaat smisla za humor ...Не ме насмеа, за жал.
е па то е 6о ке прај6....Имам јас љубов за сите ...
- Да , но сепак до одредена граница .
Ако ми се допаѓа тоа што го прави (некој : актер, писател , музичар), тогаш си ги сакам неговите содржини и го ценам како човек , но не се замарам многу,многу со приватноста , нормално е да знам на пример години но не и нешто многу повеќе ...
ПС: Имам другарка шо е луда по 1D (One Direction ) , и знае скоро се' за нив ...
Знае : број на обувки , датуми на раѓање , секоја нивна врска од љубовен карактер , им ја знае по сецла фамилија , им ги зне омилените бои , еден од нив носи очила , а оваа знае со кој диоптер ...
И така , едноставно луда е по нив , а јас лично не лудувам по никого ...
Будала хахахаWTF?
Поарно фосилот од школка што го имам дома да ти го дадам.