Неможам да сфатам како тоа татко ти ти го предложил и му бил најдобар другар. Значи бил постар, заборави го девојко. Еден живот имаш пред се, некогаш морало да се деси тоа што било. Помисли си во себе дека не си единствената на која и се десило тоа. Верувај ми, со таа мисла подобро се диши. Ќе кажам извини вака, ама како можеш да сакаш кретен? Готово, било поминало. Заборави, утре сврти нов лист и речи си да јас ќе продолжам понатака а тој ќе биде само еден кретен на мојот список. Излези со другарки, другари забавувај се. Тој знае дека патиш по него и затоа вака и ти прави ако воопшто ти прави. Не биди слабак, и сама си крива признај си ја вината не лажи се себе си, ќе си симнеш товар од душата а и гордо ќе си ја понесеш таа титула. Вети си себе си дека нема повеќе да наседнеш на такви нешто и ќе одиш во потрага по вистинскиот. Верувам дека таму некаде некој живее за да те најде. Само уживај, не се замарај![]()
Комшии се. Тој има 24 години не е постар од татко ми. Добро. Благодарам на советот. Ќе смогнам сила и ќе продолжам