Ima edno devojce od moj klas so go svigjam vise podolgo vreme, eden moj drugar zboruval so nea za mene i ona mu rekla deka imam sansi kaj nea, se dop. na fb so nea ama ne znam koj e nareden cekor.. do sega ne sum bil so niedna devojka pa zatoa..
Ова е чекорот, пушти од 2:20 на клипотIma edno devojce od moj klas so go svigjam vise podolgo vreme, eden moj drugar zboruval so nea za mene i ona mu rekla deka imam sansi kaj nea, se dop. na fb so nea ama ne znam koj e nareden cekor.. do sega ne sum bil so niedna devojka pa zatoa..
Ако е точно дека имаш 17 години, ти предлагам да ја начекаш кога е сама или пак измисли некоја ситуација да останете сами. Почни да ја задеваш ова она, галење, па играј си со нејзината коса, штипни ја за обравчето, ако не се отргне од тебе и гледаш дека се смешка, дека и се допаѓа тоа, тогаш бакни ја. Ако не се тргне настрана, уживај. Доколку се тргне настрана, е тоа е лош знак. Ако ти објасне дека сака да идете пополека ова она, што мислам дека не е баш можно зошто сепак учите заедно претпоставувам од поодамна па колку толку се знаете меѓусебно и знаете отприлика со каква личност си имате работа. Good luck!Ima edno devojce od moj klas so go svigjam vise podolgo vreme, eden moj drugar zboruval so nea za mene i ona mu rekla deka imam sansi kaj nea, se dop. na fb so nea ama ne znam koj e nareden cekor.. do sega ne sum bil so niedna devojka pa zatoa..
На кој начин те повредува? Што е тоа што те прави да болуваш кога си со/без него?Добро дали да му кажам дека се' со него ме боли, не можам веќе.. Го сакам ама не оди.. Како кога знам дека и тој ме сака, знам дека ме сака и тој тагува ама не оди... се' одлепи..
Како да му кажам кога знам дека кога ќе излезе пред мене ќе се стопам ко путер а кога ќе ме прегрне.. аха..е тек тогаш..
Можда да се издрогирам нема да осеќам ништо и ќе прекинам ама после.. ко ќе помине дејството..
Болно е луѓе делете совети..
Можам а и не можам да го поднесам,
Го сакам а и го мразам од дното на душава.. ај сеа..
Да ставам крај или да продолжам со болка???
Ионака болувам
На кој начин те повредува? Што е тоа што те прави да болуваш кога си со/без него?
Љубовта испарила.Не е тој што беше, (а не ме изневерува тоа го проверив) тензија некоја кога сме заедно.. Нема комуникација кога сме заедно. Ја се нервирам со некој глупи постапки.. постанав хистерична... не се замара во какво издание пред мене ќе се појави а и мене веќе воопшто не ме интересира (не дека секогаш се шминкам пред средба или облакам фармерки) едноставно.. не допира тоа што знам дека доаѓа..
Да не навлагам, веќе се' баш се е за никаде.. едноставно не осеќам дека сум негова... ни бакнежот беќе не е тој ни погледот.. жими една прегратка кога ќе ме испрати до пред врата што ме држи сеуште со него..
И таа прегратка болна е зошто свесна сум дека само таа не држи заедно..
И ај сеа
Аја аја јај!!Каков советслободно да отерува у пизду матер, да си редат мајки и шајки...бре бре.... А што ако попие еден нокаут по муцка?????Љубовта испарила.
Неам конкретен пример што и како треба да продолжиш. Ќе наведам само неколку потточки за кои би можело да ти помогнат.
Common problem е ова.
Сите сме се соочиле со барем еден ваков пример.
Нема решение кон подобро, сем да се пролонгира смртта на врската.
Можеш колку сакаш да се обидуваш да спасуваш нешто, но штом се нема иницијатива од другата страна, крајот е тој. Колку, што и како да превземеш, исклучиво е до твоја калкулација. И да пукне, и да се реши на „мирен“ начин - исходот ќе биде кад-тад тој. Никој ништо не губи, веќе се` е изгубено од поодамна.
За мирно раскинување : разговори можеби ќе го омекнат крајот ако и само ако се водат смирено но конкретно. И после тоа задолжително е потребна јака воља. Бар од твоја страна. Тоа значи никакво навраќање назад, бар дури работите се свежо извадени од печка. Колку време треба да помине, никој не знае. Но дур не си сигурна дека он не се средил во животот, не комуницирај директно.
Ако не можеш да се суздржиш, слободно отерувај у пизду матер. И да се нема до толку чувства во врската, сепак се има чувства, па ако некој пробува да повреди нечиви, не постои тука „теорија на општествен договор“. Со други зборови, и да пукне, изреѓајте си ги мајките, шајките, и после тоа идеш на погорниот чекор на завршување на разговорот. Фала чао пријатно. Никако назад. Нема сврха, нема чаре.
Со среќа.