Kisserboy

Роденден
31 март 1995 (Возраст: 29)
Локација
Битола
Пол
Машко

Трофеи

 1. 400

  Член повеќе од четири години

  Честитки! Ти беа доделени 400 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од четири години.
 2. 20

  Поени за 2.000 мислења!

  Само што го достигна прагот од 2.000 мислења! 20 поени за тебе!
 3. 300

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.
 4. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 5. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 6. 10

  Поени за 1.000 мислења

  1.000 мислења? Изгледа навистина имаш што да кажеш! 10 поени за тебе!
 7. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 8. 20

  Тежок зависник

  1000 мислења? Неверојатно!
 9. 30

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Честитки, вие сте идол!
 10. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Вашите мислења им се допаднаа на останатите членови повеќе од 250 пати.
 11. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 12. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 13. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 14. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 15. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 16. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.