Најмногу поени

 1. 1,683

  Altaïr

  Shinigami од Han Wavel
  • Мислења
   5,752
  • Реакции
   2,574
  • Поени
   1,683
 2. 1,683

  existence

  Boolean од Кушкундалево
  • Мислења
   7,391
  • Реакции
   9,099
  • Поени
   1,683
 3. 1,683

  Y1K991

  Parleur
  • Мислења
   6,263
  • Реакции
   9,106
  • Поени
   1,683
 4. 1,683

  JaMi

  Староседелец од во светот на бајките
  • Мислења
   6,495
  • Реакции
   14,409
  • Поени
   1,683
 5. 1,683

  Saladin

  Unbaised од Normandy
  • Мислења
   5,996
  • Реакции
   9,627
  • Поени
   1,683
 6. 1,683

  MissChievous

  • Мислења
   5,084
  • Реакции
   7,013
  • Поени
   1,683
 7. 1,673

  melpomena

  Енигма од На сигурно
  • Мислења
   8,231
  • Реакции
   17,758
  • Поени
   1,673
 8. 1,183

  Outrider

  A Witty Cat од Disco
  • Мислења
   4,725
  • Реакции
   5,266
  • Поени
   1,183
 9. 1,183

  Lena

  • Мислења
   4,154
  • Реакции
   7,681
  • Поени
   1,183
 10. 1,183

  $3Я3|\||)&p&†Y

  Староседелец
  • Мислења
   3,683
  • Реакции
   3,863
  • Поени
   1,183
 11. 1,183

  Selma

  Ingenious
  • Мислења
   4,375
  • Реакции
   7,071
  • Поени
   1,183
 12. 1,173

  The Tramp

  Филмохолик
  • Мислења
   3,367
  • Реакции
   4,942
  • Поени
   1,173
 13. 1,153

  İncognito

  Староседелец
  • Мислења
   2,499
  • Реакции
   3,776
  • Поени
   1,153
 14. 1,153

  violetmoon

  Модератор
  • Мислења
   2,658
  • Реакции
   5,737
  • Поени
   1,153
 15. 1,153

  escape

  Староседелец од Skopje
  • Мислења
   2,214
  • Реакции
   2,301
  • Поени
   1,153
 16. 1,153

  Аркантос

  Romanticist
  • Мислења
   2,353
  • Реакции
   3,846
  • Поени
   1,153
 17. 1,153

  Gemini

  Староседелец од Wind Of Change
  • Мислења
   2,477
  • Реакции
   5,078
  • Поени
   1,153
 18. 1,153

  Kitty

  Староседелец од Cabo San Lucas
  • Мислења
   2,673
  • Реакции
   6,921
  • Поени
   1,153
 19. 1,153

  The_Mayor

  Фраер од пелени од Градибачалник на Прибој
  • Мислења
   2,838
  • Реакции
   6,527
  • Поени
   1,153
 20. 1,153

  Kisserboy

  Староседелец 25 од Битола
  • Мислења
   2,448
  • Реакции
   3,794
  • Поени
   1,153