Најмногу пораки

 1. 8,210

  melpomena

  Енигма од На сигурно
  • Мислења
   8,210
  • Реакции
   17,754
  • Поени
   1,673
 2. 7,424

  existence

  Boolean од Кушкундалево
  • Мислења
   7,424
  • Реакции
   9,133
  • Поени
   1,683
 3. 6,710

  parvati

  Сангвиник
  • Мислења
   6,710
  • Реакции
   13,878
  • Поени
   973
 4. 6,517

  JaMi

  Староседелец од Таму каде што треба
  • Мислења
   6,517
  • Реакции
   14,427
  • Поени
   1,683
 5. 6,269

  Y1K991

  Parleur
  • Мислења
   6,269
  • Реакции
   9,111
  • Поени
   1,683
 6. 6,011

  Saladin

  Unbaised од Normandy
  • Мислења
   6,011
  • Реакции
   9,637
  • Поени
   1,683
 7. 5,855

  Altaïr

  Shinigami од Han Wavel
  • Мислења
   5,855
  • Реакции
   2,673
  • Поени
   1,683
 8. 5,085

  MissChievous

  • Мислења
   5,085
  • Реакции
   7,015
  • Поени
   1,683
 9. 5,073

  Outrider

  A Witty Cat од Disco
  • Мислења
   5,073
  • Реакции
   5,613
  • Поени
   1,683
 10. 4,366

  Selma

  Ingenious
  • Мислења
   4,366
  • Реакции
   7,053
  • Поени
   1,183
 11. 4,154

  Lena

  • Мислења
   4,154
  • Реакции
   7,681
  • Поени
   1,183
 12. 3,687

  $3Я3|\||)&p&†Y

  Староседелец
  • Мислења
   3,687
  • Реакции
   3,865
  • Поени
   1,183
 13. 3,368

  The Tramp

  Филмохолик
  • Мислења
   3,368
  • Реакции
   4,941
  • Поени
   1,173
 14. 3,289

  Marick14

  Истакнат Член од Софија
  • Мислења
   3,289
  • Реакции
   2,347
  • Поени
   113
 15. 2,839

  The_Mayor

  Фраер од пелени од Градибачалник на Прибој
  • Мислења
   2,839
  • Реакции
   6,527
  • Поени
   1,153
 16. 2,673

  Kitty

  Староседелец од Cabo San Lucas
  • Мислења
   2,673
  • Реакции
   6,921
  • Поени
   1,153
 17. 2,662

  violetmoon

  Модератор
  • Мислења
   2,662
  • Реакции
   5,747
  • Поени
   1,153
 18. 2,655

  Aristokrat

  Староседелец
  • Мислења
   2,655
  • Реакции
   3,333
  • Поени
   1,153
 19. 2,636

  Luckky

  Upright 28 од Western Sky, Land of Oz.
  • Мислења
   2,636
  • Реакции
   5,811
  • Поени
   1,153
 20. 2,551

  İncognito

  Староседелец
  • Мислења
   2,551
  • Реакции
   3,821
  • Поени
   1,153