ми рекоја дека во некое школо во скопје денес му ги кажале само не знаеја да ми кажат во кое ...од каде ти е оваа информација може да знам или само муабет е ова?
ми рекоја дека во некое школо во скопје денес му ги кажале само не знаеја да ми кажат во кое ...од каде ти е оваа информација може да знам или само муабет е ова?
А знајте дека имало некоја страна на интернет кај со биле објавени тестојте за матурата од оваја година ама била заклучена и барала пасворд то беше пред 1 сат а сега пробвам да ја отворам не ми ја отвора...
Тиа е поема, составена од четири дела.Странствувањето на Чајлд Харолд“ е роман без заплет, драма без дејствие. Чајлд Харолд патува поради патување. WTF?Сега да го напишам составов и да видам нешто + за Странствувањето на Чајлд Харолд сакав и еве на што налетав: http://mk.wikipedia.org/wiki/Странствувањето_на_Чајлд_Харолд . Среќа ја имам читано инаку ќе се порезилев таму и во август ќе требаше да идам пак
тролање...Тиа е поема, составена од четири дела.Странствувањето на Чајлд Харолд“ е роман без заплет, драма без дејствие. Чајлд Харолд патува поради патување. WTF?
имаш линк нешто таква работа или само муабети се ? дај линк ако имаш
можиш ли линк да ни дадиш да пробаме или пак ако ги добиеш да и кажеш
уште немам ни јас. по се изгледа дека ко по обично ке мавам фристајл на тесто ...па можи така е и подобро оти досега никогаш не сум учел за писмена, секогаш сум г осмислувал текстот дирекно на тестот ..Леле луѓе немам состав...Шо ќе прам...Ако има некој нека кажи...
абе па ни јас немам состав неможеш ни да имаш ако не ја знаеш темата.. научи за романтизам све, и ке знаеш од прилика што да пишуваш... друго нема што да падне тоа е... + ке ја видиш “слободната тема’’ може ќе ти биде полесна за пишување...Леле луѓе немам состав...Шо ќе прам...Ако има некој нека кажи...