како бре скери муви не ти е убав ? :S први дел е законСДК поглуп филм од Scary Movie, не сум видел. Залудно изгубен саат од времето.![]()
Епа баш првиот дел го гледав и ми се прикења од што беше тапа филмот. Земи изгледај I know what you did last summer и ќе се увериш дека Scary Movie e посрана пародија од тој филм.како бре скери муви не ти е убав ? :S први дел е закон
ги имам гледано 3те дела .. и да .. скери муви ти е мешавина од повеќе филмовиЕпа баш првиот дел го гледав и ми се прикења од што беше тапа филмот. Земи изгледај I know what you did last summer и ќе се увериш дека Scary Movie e посрана пародија од тој филм.
Скери муви сите продолженија се пародии. Ако си очекувал хорор, си го згрешил филмотЕпа баш првиот дел го гледав и ми се прикења од што беше тапа филмот. Земи изгледај I know what you did last summer и ќе се увериш дека Scary Movie e посрана пародија од тој филм.
Има 4 дела.ги имам гледано 3те дела .. и да .. скери муви ти е мешавина од повеќе филмови![]()
Очекував комедија, ама не видов ништо смешно во филмот, освен она What's up.Скери муви сите продолженија се пародии. Ако си очекувал хорор, си го згрешил филмот![]()
Хм .. има голема пародија во него .. ај пробај со трети дел ?Има 4 дела.
Очекував комедија, ама не видов ништо смешно во филмот, освен она What's up.![]()
Тапа хумор е, во секој случајИма 4 дела.
Очекував комедија, ама не видов ништо смешно во филмот, освен она What's up.![]()
Третиот со вонземјаните го имам гледано многу одамна и се сеќавам интересен беше. Да се надеваме дека кога пак ќе го изгледам, исто ќе ми биде интересен.Хм .. има голема пародија во него .. ај пробај со трети дел ?
Одамна се спремам да ги гледам, сега ќе ги ставам да се симнат и вечер тоа ќе погледнам. Фала за предлогот.Тапа хумор е, во секој случајА да ти препорачам јас да си ги изгледаш Monty Python and the Holly grail и Life of Brian?