како бре скери муви не ти е убав ? :S први дел е законСДК поглуп филм од Scary Movie, не сум видел. Залудно изгубен саат од времето.
Епа баш првиот дел го гледав и ми се прикења од што беше тапа филмот. Земи изгледај I know what you did last summer и ќе се увериш дека Scary Movie e посрана пародија од тој филм.како бре скери муви не ти е убав ? :S први дел е закон
ги имам гледано 3те дела .. и да .. скери муви ти е мешавина од повеќе филмовиЕпа баш првиот дел го гледав и ми се прикења од што беше тапа филмот. Земи изгледај I know what you did last summer и ќе се увериш дека Scary Movie e посрана пародија од тој филм.
Скери муви сите продолженија се пародии. Ако си очекувал хорор, си го згрешил филмотЕпа баш првиот дел го гледав и ми се прикења од што беше тапа филмот. Земи изгледај I know what you did last summer и ќе се увериш дека Scary Movie e посрана пародија од тој филм.
Има 4 дела.ги имам гледано 3те дела .. и да .. скери муви ти е мешавина од повеќе филмови
Очекував комедија, ама не видов ништо смешно во филмот, освен она What's up.Скери муви сите продолженија се пародии. Ако си очекувал хорор, си го згрешил филмот
Хм .. има голема пародија во него .. ај пробај со трети дел ?Има 4 дела.
Очекував комедија, ама не видов ништо смешно во филмот, освен она What's up.
Тапа хумор е, во секој случај А да ти препорачам јас да си ги изгледаш Monty Python and the Holly grail и Life of Brian?Има 4 дела.
Очекував комедија, ама не видов ништо смешно во филмот, освен она What's up.
Третиот со вонземјаните го имам гледано многу одамна и се сеќавам интересен беше. Да се надеваме дека кога пак ќе го изгледам, исто ќе ми биде интересен.Хм .. има голема пародија во него .. ај пробај со трети дел ?
Одамна се спремам да ги гледам, сега ќе ги ставам да се симнат и вечер тоа ќе погледнам. Фала за предлогот.Тапа хумор е, во секој случај А да ти препорачам јас да си ги изгледаш Monty Python and the Holly grail и Life of Brian?