најдов еден ама не се точни..ако можеш побарај !! pozzНајде или да барам линк?
најдов еден ама не се точни..ако можеш побарај !! pozzНајде или да барам линк?
Ги има нели на еден сајт ама слабо сидери има,брат симни си ги сопранови господ да те видинајдов еден ама не се точни..ако можеш побарај !! pozz
Очигледно не си погледнала американска серија, или си гледала таква серија ама со иста тематика како турските. Не викам дека нема и други странски серии кои се со таков карактер, ама тие серии прават комедија од реалноста, додека турски, шпански, индиски прават трагедија. Иначе и шпански и француски серии имам гледано со различни тематики, каде немало такви глупи работи. Значи тие имаат имагинатет и измислуваат нешто ново, а не копираат нешто од реалниот живот. Еве ти пример на такви серии: Аларм за Кобра 11 (германска серија), Psych, Scrubs, Monc, Fraiser.. (американски), Ел Интернадо мислам се викаше една шпанска. Секаде ќе најдеш серии кои се поубави од турските и нема плачки во секоја втора епизода.Ама прашањето е која всушност серија нема таков дел....всушност сите серии се исти...не е битно турска,американска,индијска,шпанска,француска...
Само што до нашиот менталитет турциве се најблиску .....
Мене ми изгледа како само да сакате да критикувате што гледа широката маса...
Еве оваа кокнкретно не ја сожалуваш туку само има смеење....
А додека Бурни Времиња вистиснски се тажни но тоа и е вистинска животна приказна
Целосно завршена The Inbetweeners. Следна е Grimm за догледување.Серии кои ги „гледам“:
Game of Thrones
Allo Allо
Merlin
Grimm - 2 епизоди изгледани
Once upon a time,
Psych
Joey
Raising Hope - 7 епизоди изгледани
The Worst Week of My Life- 2 епизоди
Sanctuary
The Big Bang Theory - прва сезона изгледана
Touch- 4 епизоди изгледани и ја откажав од што беше тапа.
The Inbetweeners - уште трета сезона ми остана.
Сите останати кај кои немам пишано ништо, ги изгледав само пилотите.
Game of Thrones ја почнав изгледав само прва епизода и ептен интересна ми се гледа, а и оној Џон ептен секси ми е