иди у огледало понапраи си муабет Ч )Нема, толку монотоно ми треба позитивен човек да ме расположи.
иди у огледало понапраи си муабет Ч )Нема, толку монотоно ми треба позитивен човек да ме расположи.
Абре му правам моабет, ама нешто само устата ја отвара не збори. Де дој до кај мене пробај може тебе ке ти успее.иди у огледало понапраи си муабет Ч )
Што сам ја Џизс Крајс ? па ти си бија глувонем бе, нема ти спаз бе брат, ти си нешто као НЕуснослушна верзија на Сашу Матиќа,Абре му правам моабет, ама нешто само устата ја отвара не збори. Де дој до кај мене пробај може тебе ке ти успее.
Неее ти си подобрата верзија, што луге ке бевте да не знаете дека Исус е кумановецШто сам ја Џизс Крајс ? па ти си бија глувонем бе, нема ти спаз бе брат, ти си нешто као НЕуснослушна верзија на Сашу Матиќа,
не чује се ал ради : )
од жена си се родил, од жена ќе умришАбе ајде какви сте вие жените душовадници ...... кем еумрите на млади години .....
Уште ли не ти врати ?жими се ке фатам ке и платам интернет само за да можи да биди вклучена на фејсбук да си напрајме асолен муабет... пукнав веќе ...