Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
И ова се решаваше претходно на форумите. Беше активно копчето „Измени“ и кога си пишал пост, па сакаш да додадеш нешто го изменуваш:)
и сега како ќе биде тоа, мислењата од цела ден во еден пост ли да одат:eek: страшно..

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and JaMi

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
и сега како ќе биде тоа, мислењата од цела ден во еден пост ли да одат:eek: страшно..

Не, но за да не пишеш пост под пост го користиш копчето измени, и на мислењето автоматски се додава време на тоа што си го сменила и се знае што е подоцна напишано.
мене ми е јасно,погрешно ме исцитира мене:)

Не, не те цитирав погрешно. Само сакав да се надоврзам на твојот муабет:)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
епа ако се две различни мислења како можат да имаат смисла едно со друго?! затоа се и посебно ставени...барем за мене лично зборам ....ако сакам да пишам пак знам да си отидам на измени и да си додадам...
Пред некој ден баш имавме случај со споено мислење и тоа ми беше на иста тема а размах еден ден,и со сосема изгубена смисла,само спомнав и си прифатив да биде споено,баш ради тоа што сум свесна дека и покрај сувото и зеленото гори..Мене ми смета кога читам заостаната три четири страни шо не сум ги исчитала и кога има зафатнина цела страна а постови еден по друг не средени,ама ако ви се прифати предлогот ке се навикнам и така:)
Само си кажав свое мислење и дека тоа не е причина да ни се створи одбивност за форумов...ако беше за така да се откажуваме ради икс влијаниа јас одамна требаше да не го посетувам форумов

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
не од еден ден бе Кити..Ама на иста тема во рок од 10 мин едно по друго 4 поста?....ајде има и пострашни работи од ова:)...без нервози
Не, но за да не пишеш пост под пост го користиш копчето измени, и на мислењето автоматски се додава време на тоа што си го сменила и се знае што е подоцна напишано.

Не, не те цитирав погрешно. Само сакав да се надоврзам на твојот муабет:)
Добро бобо погрешно те сватив(inlove)

еве пример....и шо е не прегледно кога повеке одговори во еден пост?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Пред некој ден баш имавме случај со споено мислење и тоа ми беше на иста тема а размах еден ден,и со сосема изгубена смисла,само спомнав и си прифатив да биде споено,баш ради тоа што сум свесна дека и покрај сувото и зеленото гори..Мене ми смета кога читам заостаната три четири страни шо не сум ги исчитала и кога има зафатнина цела страна а постови еден по друг не средени,ама ако ви се прифати предлогот ке се навикнам и така:)
Само си кажав свое мислење и дека тоа не е причина да ни се створи одбивност за форумов...ако беше за така да се откажуваме ради икс влијаниа јас одамна требаше да не го посетувам форумов
не е работата за одбивност од форумот!Да биде причина да имам одбивност што сум 24/7 на него :^) :) ?!?!?! Само си кажувам мене што ми смета за мене лично и си го искористувам правото да си кажам :)

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
не од еден ден бе Кити..Ама на иста тема во рок од 10 мин едно по друго 4 поста?....ајде има и пострашни работи од ова:)...без нервози

мели срцка, значи исто како и вие сега и јас предходно само си го кажав моето мислење, никој не спомна нервоза....(y)
и секој може да си каже што сака, не сме сите луѓе исти и не размислуваме исто..па да има само еден муабет овде:)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
не е работата за одбивност од форумот!Да биде причина да имам одбивност што сум 24/7 на него :^) :) ?!?!?! Само си кажувам мене што ми смета за мене лично и си го искористувам правото да си кажам :)
Ако го прочита првиот пост на Кити ке знаеше дека таа напиша за одбивноста и тоа се однесуваше за неа а за тебе беше примерт што баш ти ми спои мислења со поинаква смисла ама се разбравме да сиостанат споени оти правила се правила па макар и се изгубила смислата.
мели срцка, значи исто како и вие сега и јас предходно само си го кажав моето мислење, никој не спомна нервоза....(y)
и секој може да си каже што сака, не сме сите луѓе исти и не размислуваме исто..па да има само еден муабет овде:)
А за двете никаде не реков да не си кажите свое мислење,:)...тука сме за да си кажеме ама од кога кажавме спротивно на вашето не грабнавте ко којзнае каква страшна работа било:D:*
нема да коментирам повеке околу ова оти го изјаснив мојот став и веке сме многу офф топик

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
така мислам и јас,,да си го каже секој своето..
немора да се цитираат другите мислења...
да си ги почитуваме мислењата(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and melpomena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ако го прочита првиот пост на Кити ке знаеше дека таа напиша за одбивноста и тоа се однесуваше за неа а за тебе беше примерт што баш ти ми спои мислења со поинаква смисла ама се разбравме да сиостанат споени оти правила се правила па макар и се изгубила смислата.

А за двете никаде не реков да не си кажите свое мислење,:)...тука сме за да си кажеме ама од кога кажавме спротивно на вашето не грабнавте ко којзнае каква страшна работа било:D:*
нема да коментирам повеке околу ова оти го изјаснив мојот став и веке сме многу офф топик
Што ти кажав во врска со тоа што го споив мислењето со претходниот,кога ми пиша во пп? '' Извини ,слободо постирај го фустанот пак ,да стои одделено извини што ти ги споив ''....значи после ,имаше неколку пораки миличка ,со кои ти кажав да го постираш пак фустанот...мислам дека јас од таа страна испаднав фер?!Или не?! :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*