Бившите на вашиот партнер

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Му ги знам а и он моите.
Дури си имам праено муабет со една од неговите бивши:D
Ма не се замарам јас околу тоа

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Бароницата Ја има насекаде, не за џабе имам трето око... хехе.. а штом не е лично ради тебе.. не збори.. пошто можеш да се заљубиш у к***а... така да... шшш... Дебелото досие е небитно ако ти подарила љубов

Лично ради мене е :D Не ради мислењето на другите :)

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Ги знам од причина што преку дискусија за тоа што поминало, дознавам работи што му пречеле и зашто е тоа така.
Плус тоа не сакам мушка к***а да се разбереме. Нејќам партнер кој го пикал у ќоро и сакато или има пун тефтер на другарки.
Битен критериум ми е кога влагам во врска да видам кој е што е, што правел пред мене.

Minnie

Активен Член
18 февруари 2012
126
127
43
Somewhere over the rainbow
Му ги знам сите до една !
Хихих не се замарам со нив,не ни ги мразам само знам дека некои од нив сеуште неможат да се помират со фактот дека јас и тој сме заедно и дека сме среќни, па неколку пати се обидувале да ни се вмешаат во врската. Ама...тури им пепел на сите, да ги сакал со нив ќе бил.:giggle

maculka

Полноправен Член
24 февруари 2012
60
89
18
не се замарам ја со нив,тие се замараат со мене зошто како што кажа Мinnie неможат да се помират со фактот дека сме заедно :)

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
Лично ради мене е :D Не ради мислењето на другите :)

Уште потрагично.
Туку...дебело досие е многу дискутабилен поим. За некој дебело досие е 3, за некој 6-7, за некој 10, а за некој 30. ;)

Инаку со бивши не се замарам освен кога имам причина. Е тогаш бога ми јадам. :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Некои ги знаев, но никогаш не ме интересирало кои им биле бивши на оние со кои сум бил.