Абе кој ве лаже дека треба да ви биде криво? Ужасна собиранка (лажам, преубаво беше).
Ти бе ти.... Ако не дојдеш за две недели не си човек бе, не туку сега мене ме мести ако не сум се појавела Морам да дојдам бе, како така, ти ако доаѓаш и со Бред Пит да имам закажано ќе му ткажам бе срцкаne se pojavile ? : O tugoo, sramota i stravota : )
lele lele ja kd ke dovagjam ako ne se pojavi taj nevoljasHica (Trouble) sfe ke gu isposkubu(sHalu se) hhhh
ljudi u juni prau org u Skopje, obaveznikalno!
a u avgust prau ss Origjani
pozdraf nezdraf
следнит пат на еклери и боза во апче, да имаме концентрација да пишуваме повеќе на форумов ))А да се собериме сите на Малдиви за инает на другите форуми а...
следнит пат на еклери и боза во апче, да имаме концентрација да пишуваме повеќе на форумов ))
следната НАЈ ОФИЦИЈАЛНА собиранка би требало да биде за роденденот на црно бело и главен организатор кје биде г-ца НАД ЦИА И ФБИ
имајте убав викенд
Ти дојди паа, ќе видиме !!!поарно во Кино карпош.....одма до апче е..па место слатки на пивце да одиме
Или може и на Бора Бора м? Негооо он топик... И да не ја биде и да ја биде големава од г-нот ipopovski ние за две недели пак се собираме, така да еверибади'с велкамдА да се собериме сите на Малдиви за инает на другите форуми а...
Или може и на Бора Бора м? Негооо он топик... И да не ја биде и да ја биде големава од г-нот ipopovski ние за две недели пак се собираме, така да еверибади'с велкамд
Пошо како демек мене не ме бива за организатор?!А он да ни направи услуга и да прати до сите членови порака, како би биле известени! tnx : )
Кој ко рече дека не си добар организатор...Остај ги ти нив што си зборат...следен пат пак ти ке ни организираш...Пошо како демек мене не ме бива за организатор?!
Не бе да не се вадат после "Не биле известени" фуфуците.. xDПошо како демек мене не ме бива за организатор?!