Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Пропуштив мамата....

Ама се упознав со редхед пред сите вас :p.
Ај се глеаме у јуни ваљда.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Пропуштив мамата....

Ама се упознав со редхед пред сите вас :p.
Ај се глеаме у јуни ваљда.
Е добро де, и јас се упознав со 2ца пред тебе па не се фалам :mstickle:D Негооо ти глеј најубаво да си поминеш кај и да си (пошо ја сум назад малку, незнам кај си :nah ) Па за јуни мислам дека и секој викенд ке организираме парк, ако ни тргне дружбава ;):wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
А ја све мислам дека те знам ако си присуствуела на парк собиранкиве од другиот форум. Ама ќе си молчам мудро:))))

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
А ја све мислам дека те знам ако си присуствуела на парк собиранкиве од другиот форум. Ама ќе си молчам мудро:))))
Нц :nah сум била на друг форум уште пред 2 години ама не сум била на ниедна собиранка прибидејќи покасно се уклопив во КадеВечер форумот... така да не ме знаеш сигурно :giggle

Абе, кога сте праеле собир? Кои бевте? :)
well... бешеее во петокот во парк онака мини собиранка, за главната си чекаме од тебе, сеуште :rolleyes::giggle Инаку на оваа бевме: Јас, ГоспоТ, Bum-Bum, cakar_ulav, Hip.Hop_MKD и The_melnicanecot ...И оваа прилика ја користам да ги поздравам и да им кажам дека ги сакам најпунооо (inlove)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
well... бешеее во петокот во парк онака мини собиранка, за главната си чекаме од тебе, сеуште :rolleyes::giggle Инаку на оваа бевме: Јас, ГоспоТ, Bum-Bum, cakar_ulav, Hip.Hop_MKD и The_melnicanecot ...И оваа прилика ја користам да ги поздравам и да им кажам дека ги сакам најпунооо (inlove)
Срцка бе...
Да и и си поминавмеее најјјубаво :)
И ние тебе те сакаме најпуноо :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Hip.Hop_MKD