Наредна организирам заедно со parvati поздраФ нездрааааФКој ко рече дека не си добар организатор...Остај ги ти нив што си зборат...следен пат пак ти ке ни организираш...
Наредна организирам заедно со parvati поздраФ нездрааааФКој ко рече дека не си добар организатор...Остај ги ти нив што си зборат...следен пат пак ти ке ни организираш...
da ama po moznost da pobrza malceКој ко рече дека не си добар организатор...Остај ги ти нив што си зборат...следен пат пак ти ке ни организираш...
da ama po moznost da pobrza malce
Е добро де, и јас се упознав со 2ца пред тебе па не се фалам Негооо ти глеј најубаво да си поминеш кај и да си (пошо ја сум назад малку, незнам кај си ) Па за јуни мислам дека и секој викенд ке организираме парк, ако ни тргне дружбаваПропуштив мамата....
Ама се упознав со редхед пред сите вас .
Ај се глеаме у јуни ваљда.
Нц сум била на друг форум уште пред 2 години ама не сум била на ниедна собиранка прибидејќи покасно се уклопив во КадеВечер форумот... така да не ме знаеш сигурноА ја све мислам дека те знам ако си присуствуела на парк собиранкиве од другиот форум. Ама ќе си молчам мудро)))
well... бешеее во петокот во парк онака мини собиранка, за главната си чекаме од тебе, сеуште Инаку на оваа бевме: Јас, ГоспоТ, Bum-Bum, cakar_ulav, Hip.Hop_MKD и The_melnicanecot ...И оваа прилика ја користам да ги поздравам и да им кажам дека ги сакам најпуноооАбе, кога сте праеле собир? Кои бевте?
Срцка бе...well... бешеее во петокот во парк онака мини собиранка, за главната си чекаме од тебе, сеуште Инаку на оваа бевме: Јас, ГоспоТ, Bum-Bum, cakar_ulav, Hip.Hop_MKD и The_melnicanecot ...И оваа прилика ја користам да ги поздравам и да им кажам дека ги сакам најпунооо