Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
ne se pojavile ? : O tugoo, sramota i stravota : )
lele lele ja kd ke dovagjam ako ne se pojavi taj nevoljasHica (Trouble) sfe ke gu isposkubu(sHalu se) hhhh
ljudi u juni prau org u Skopje, obaveznikalno!
a u avgust prau ss Origjani:rolleyes:
pozdraf nezdraf :eek:
Ти бе ти.... Ако не дојдеш за две недели не си човек бе, не туку сега мене ме мести ако не сум се појавела :giggle(facepalm) Морам да дојдам бе, како така, ти ако доаѓаш и со Бред Пит да имам закажано ќе му ткажам бе срцка ;):*

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

The_melnicanecot

Истакнат Член
16 февруари 2012
237
392
363
37
Скопје
А да се собериме сите на Малдиви за инает на другите форуми а...:sreken
следнит пат на еклери и боза во апче, да имаме концентрација да пишуваме повеќе на форумов :)))

следната НАЈ ОФИЦИЈАЛНА собиранка би требало да биде за роденденот на црно бело и главен организатор кје биде г-ца НАД ЦИА И ФБИ

имајте убав викенд

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
следнит пат на еклери и боза во апче, да имаме концентрација да пишуваме повеќе на форумов :)))

следната НАЈ ОФИЦИЈАЛНА собиранка би требало да биде за роденденот на црно бело и главен организатор кје биде г-ца НАД ЦИА И ФБИ

имајте убав викенд

поарно во Кино карпош.....одма до апче е..па место слатки на пивце да одиме(party)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
А да се собериме сите на Малдиви за инает на другите форуми а...:sreken
Или може и на Бора Бора м? :wavespin Негооо он топик... И да не ја биде и да ја биде големава од г-нот ipopovski ние за две недели пак се собираме, така да еверибади'с велкамд :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Bum-Bum

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Или може и на Бора Бора м? :wavespin Негооо он топик... И да не ја биде и да ја биде големава од г-нот ipopovski ние за две недели пак се собираме, така да еверибади'с велкамд :sreken

А он да ни направи услуга и да прати до сите членови порака, како би биле известени! tnx : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Пошо како демек мене не ме бива за организатор?! (worried):place
Кој ко рече дека не си добар организатор...Остај ги ти нив што си зборат...следен пат пак ти ке ни организираш... :zelen