Собиранки.... (договарање - тука)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
што не напраив само да дојдам, баталив и фудбал, на другар му требав нешто го одјебав а сега се осеќам како магарееееееееееееееее никој не се појави у 6, цела кутија цигари испушив чекајки... жити организаторот ахахха
ме разочаравте :place
Женските пишаа ќе задоцниле, ама изгледа многу задоцниле :D

Гледам јас ќе дојдете вие на Аква паркот :giggle

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063
да закаснеле 5 10 мин ама јаче не е фер....ахх тие женски (brokenheart). не озб најмалце ми е тоа што почекав, многу сакав да се упознам безразлика кој било. ке чекав уште да имав време, еве сега дојдов дома да се облечам и пак ке идам накај парк у кафана треба да идам. Ако имаш број од некои што се таму дај ми ке ги побарам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ne se pojavile ? : O tugoo, sramota i stravota : )
lele lele ja kd ke dovagjam ako ne se pojavi taj nevoljasHica (Trouble) sfe ke gu isposkubu(sHalu se) hhhh
ljudi u juni prau org u Skopje, obaveznikalno!
a u avgust prau ss Origjani:rolleyes:
pozdraf nezdraf :eek:

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Мааа ние се извинуваме...Ама организаторката каснеше па така да бевеме у 7 у парк...:eek
И да ви кажам дека многу убаво си поминавме и дека за две недели пак...ама тогаш поише и паметете си послободни да бидете :)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Абе "Гулабица" ми беше на гости, не можев никако да ја "избркам"... уште остана да седи и затоа не дојдов. 3 дена ќе е кај мене, ме мачи сега :D женски се надевам ме сфативте.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, Bum-Bum and parvati

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Абе "Гулабица" ми беше на гости, не можев никако да ја "избркам"... уште остана да седи и затоа не дојдов. 3 дена ќе е кај мене, ме мачи сега :D женски се надевам ме сфативте.
хахаха...Свативме свативме ...НараФно :zelen

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
prvo i osnovno 2 posta pred tebe pisuva za vo 6:30, vtoro te imam citirano da mi ostavis brojce vo PP bash radi vakvi stvari za da te kontaktiram ;) poso imav brojce od cakar_ulav i fino lepo se slusnavme im kazav da si sednat negde deka ke zakasnam... aliii si se iskupiv sto kasnev I vredeshe da me chekaat :p :D kako i da e, krivo mi e sto ne se vidovme ama eve od mene imas otvorena pokana za utresnata mini sobiranka kaj mene na posao, od 8:30 do 16:30 koga sakas ;) ke dojdat i drugive sto bevme denes kontaktiraj gi slobodno poso ja teshko deka ke mozam da se staam po forumov :/ p.s. ne donesuvaj prerani zaklucoci za organizatorkata :mad :D

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Koi?! :p jas, pola harem na Gonzo i chetvrt od tvojot :D :D :D shala na strana. Jas (Trouble :)) GospoT, Bum-Bum, cakar_ulav, Hip-Hop_MKD and the_melnicanecot ;) ajt so zdravje sega na site da vi e krivo :p odam da spijam ja i da znaes deka tebe te sakam najpojke! ;) :* :* :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, JaMi and The_Mayor