Математика

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Абе батали професорката, ти не учиш за неа си учиш за тебе :)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
абе јас учам матеамтика за мене ама многу секонтраме со неа и секој час ме станва за некој ептен никакви задачи на табла и ко ке згрешам нешто ке ми се испоразвика таа, ке му вратам јас и готово на следниот тест пола од задачите грешни заради некоај ептен мала грешка...и ке почни ти вака, ти онака не можам ништо појкео д двојка дати пишам... и готово то е шо ке мупрајш...

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Епа си ја знаеш дека е таква, нема да и’ се контраш сепак ти е претпоставена. Знам дека е тешко да им се поќути на некои, ама тоа вродува резултат верувај. Ти учи си за на тест и реши си, па кога ќе видиш дека за некоја мала грешка ти скратила многу поени ќе отидеш да ја прашаш зошто. Или земи тест од друг шо има слична грешка па оди и прашај ја. Подобро така отколку да се расправаш :D

Badass

Истакнат Член
16 февруари 2012
63
87
333
27
Темата отвара и стари и пресни рани...
Ау,душманот не го мразам толку колку неа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marrie

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Еден виц за темава:

Наставничката го прашала Стефче:
-По кој метод ќе ја решиме оваа дропка?
Стефче одговорил:
-По методот за безнадежен обид, наставничке!

• Ми се допаѓа
Реакции: ckckckck and Selma

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063
математика не ми идело и нема да ми иде, собирање одземање да чукнам у дрво. али множење делење до 5 иако не е за смеење :rofl . во средно од 4 год 2 ги идев на полагање. се сеќавам основно моите по бајачки ме праќаа со книгата по математика ХАХАХАХ како сите 4 5 математика 1

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Alex M.

Староседелец
17 февруари 2012
330
523
693
London,UK
Паа добро ми оди математикаа единствено мразам одредување плуштини волумени такви работи ;)

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Како можете бе да ги мразите плоштините? Јас најмногу ја сакам геометријата. :)
А функции, лимеси, изводи... огнот да ги изгори... со мака ги решавам.:mad:

• Ми се допаѓа
Реакции: Marrie and Jackal