Немат врска и мене ми се имат ваков сон случено и јас верувам... Ама ти ако во нешто не веруваш тоа тебе никогаш нема да ти се случи.....!!Мене ми е многу глупо ова, прочитав дека сте како "будни" во сонот и контролирате. Ова нема врска затоа што секако кога нешто сакаме да ни се оствари или сме опседнати со нешто или некого ние сами си го прајме сонот...Значи ова за мене е чиста глупост.
Види вака ова е само еден "пронајдок". Јас верувам во многу работи. Ми се имет случено вакви сништа ако веќе зборвиме за луцидни. Ама нема врска ова е исто ко со обичните сништа. Потсвесно се се случвит. Иначе вервам во многу работи и ми се случвет. Ама ова е чиста глупост.Немат врска и мене ми се имат ваков сон случено и јас верувам... Ама ти ако во нешто не веруваш тоа тебе никогаш нема да ти се случи.....!!
Абе нормално дека ти ако не веруваш во ова јас нема да те терам ама за мене ова не се глупости и нешто што никогаш не би помислил дека ќе го направиш или нешто долго што си посакувал барем во сон може да ти се оствари исто како да си проживеал нешто што го сакаш .........Види вака ова е само еден "пронајдок". Јас верувам во многу работи. Ми се имет случено вакви сништа ако веќе зборвиме за луцидни. Ама нема врска ова е исто ко со обичните сништа. Потсвесно се се случвит. Иначе вервам во многу работи и ми се случвет. Ама ова е чиста глупост.
Дали некогаш сте имале „Луцидни сни„ ?!