Малку ке сум офф топик но сакам да кажам дека ете имаме уште еден добар пример за тоа дека не постои апсолутна вистина,односно уште еднен пример дека околу еднна работа има повеке вистини а во случајов се две.
Реми, без навреди ама се надевам дека нема да им бидеш професорка т.е. се надевам нема да учат филозофија (или философија) у средно зашто ништо корисно нема да научат од тој предмет. Ако се интересираат за филозофија имаат книги, можат во секое време да читаат
Е ова веке испадна дека преминавме од општи дискусии околу филозофијата и наместо да неизбришат може да се преименува темата,доколку тој што ја поставил сака,се разбира,за да не се сведеме само на С и З
Е ова веке испадна дека преминавме од општи дискусии околу филозофијата и наместо да неизбришат може да се преименува темата,доколку тој што ја поставил сака,се разбира,за да не се сведеме само на С и З
Јас пак мислам дека баш во средно треба да се учи,за да секој има основа околу филозофијата и филозофите,во животот.
Ако некои луге немаат склоност кон некоја наука или општо ука јас не би ги нарекла телиња.