Фан Клуб: Челси

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Без да филозофирам за играчите и да правам споредби , ќе уплатам на Баерн. Ако сакате можам и со вас да се кладам, шансите на Челзи се 20% за победа а 80% за пораз. Како се викаше тој предметот... ахам ми текна- статистика.

Ваква статистика? Или ваква?

Така е брат свесно знаат али потсвесно се надаат и се молат на чудо пошто само чудо може да им донесе победа во финале:zelen
Јас се откажав од сезонава уште ко беше до пола, така да се шо се дешават можит само позитивно да ме изненадит.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ваква статистика? Или ваква?
Јас се откажав од сезонава уште ко беше до пола, така да се шо се дешават можит само позитивно да ме изненадит.
Таа статистика е со барселона, не ти е веродостојна информацијата. Статистиката ја напишав погоре со трофеите, башка играат на домашен терен, мотивација од трибините не е мала ствар за полесна игра.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
1. Таа статистика е со барселона, не ти е веродостојна информацијата. Статистиката ја напишав погоре со трофеите,
2. башка играат на домашен терен, мотивација од трибините не е мала ствар за полесна игра.

1. А демек Барселона немаше подобра статистика со полуфиналињата, финалињата и трофеите пред двомечот.
2. И „моќната“ Барселона играше на домашен терен, па со играч повеќе промашија пенал и примија 2 гола.

Да се разбериме, јас не тврдам дека Челси ќе победи, само кажувам дека не треба да се отпишува предвреме. И доста ми тролате на темава.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
1. А демек Барселона немаше подобра статистика со полуфиналињата, финалињата и трофеите пред двомечот.
2. И „моќната“ Барселона играше на домашен терен, па со играч повеќе промашија пенал и примија 2 гола.

Да се разбериме, јас не тврдам дека Челси ќе победи, само кажувам дека не треба да се отпишува предвреме. И доста ми тролате на темава.

И јас не тврдам дека ќе изгуби само ги изнесов фактите и мислењето. А темата ти е отворена за дискусија нема потреба да се нервираш, јас не те напаѓам тебе или твојот тим. Тролање е нешто друго.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
И јас не тврдам дека ќе изгуби само ги изнесов фактите и мислењето. А темата ти е отворена за дискусија нема потреба да се нервираш, јас не те напаѓам тебе или твојот тим. Тролање е нешто друго.
Не тврдиш, само ми се кладиш овде. :zelen
Не се нервирам ич за нервирање, и знам шо е тролање ама не ми теквеше посоодветен збор во моментов. :D

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Koга Челзи можеше да ја надигра Барселона и тоа на Ноу Камп ке може да го победи и Баерн Минхен.
Можат да се извадат илјада статистики и видеа ама на теренот не игра тоа туку играчите.
Тимот кој е потценет знае да изненади некогаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and emzzy

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Статистиката вели дека Челзи нема трофеј во ЛШ, затоа нема ни да освои.:giggle
Која статистика, жити се?!
Јас не знам зошто Челзи се натпреварува во ЛШ кога статистиката така вели, стварно нема смисла.
Најкриво ми е што Бане нема да игра финале....

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Финале е бе, се може да се случи... Сигурно и во 1991 не мислеле сите дека Звезда ќе освои трофеј, па ете... Во 1999, во 89' мин од натпреварот кој мислеше дека Ман Ј. ќе освои? И нешо најтазе, во 2005 после 1 полувреме кој мислеше дека Ливерпул ќе освои? Јас сигурно не... На паузата веќе мислев дека се е завршено. Ама ете пак изненадување.
Значи, се надевам дека ќе има добар фудбал, па ако не било пишано да победи Челси, здравје, ќе пробаме пак наредна година. :)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ајде радувајте се овде на темава, да не ви ја расипувам. Ќе се навратам на 19ти наредниот месец кога ќе победи Баерн,да ве почастам скара од добивката. Иначе вие заштедете си ги парите , лошо е да уплатиш навивачки поготово кога знаеш дека твојот тим има минимални шанси за победа.;)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Chelsea have announced they're bidding to buy the Battersea Power Station site in London, in order to build a new stadium with "massive" capacity as "Battersea is one of London's most famous buildings and has the potential to become one of the most iconic football stadiums in the world."

577577_306721822738606_100002023713977_699287_1820309712_n.jpg

Значи, испратена е официјална понуда за купување на земјиштето каде што се наоѓа електричната централа Батерси, со цел да се изгради нов стадион со капацитет од околу 60 000 седишта. Повеќе тука.

Според мене, стадион со тој капацитет не би бил доволно голем, така да целава понуда ми изгледа бесмислена. За 4-5 години ќе бараат пак поголем. Минимум 80 000/90 000 седишта да има...

Друго нешто, ако се случи Челси да се префрли на друг стадион, АКО Абрамович го продаде Стемфорд Бриџ, клубот ќе треба да го смени името. Значи само компликации! banghead.gif