Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Гонзо е ај мене кажи ми еден потпис а после јас тебе да ти бапнам еден турбофолкерски со сенс на мајорска уметност.
Или офчарски преферираш?
Мојт?
Не мојт!
Гонзо е под моја заштита ]:)

И немој да сте ни бришеле ова :gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Ај нејќам од тие твоите фолкерски со сенс и со сенф, дај од тие офчарските да видам. Ама ова за од мене потпис ручно изработен преку припејт само

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Не мојт!
Гонзо е под моја заштита ]:)

И немој да сте ни бришеле ова :gjavol
Кој ке избрише, аир да не види. НОВО НОВО НАЈНОВО! НЕОДОЛИВА ПОНУДА! побрзајте земете тастатурите во раце и рацете во вис и нарачајте ексклузивна клетва рачно изработена од мајстор клетник Гонзалески. За дополнителни информации обратете се во припејт или во постпејд, а може и на фиксен

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Кој ке избрише, аир да не види. НОВО НОВО НАЈНОВО! НЕОДОЛИВА ПОНУДА! побрзајте земете тастатурите во раце и рацете во вис и нарачајте ексклузивна клетва рачно изработена од мајстор клетник Гонзалески. За дополнителни информации обратете се во припејт или во постпејд, а може и на фиксен
Имам едн предлог. Ставите му титулу на Гонзо - The Warlock :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ај нејќам од тие твоите фолкерски со сенс и со сенф, дај од тие офчарските да видам. Ама ова за од мене потпис ручно изработен преку припејт само
Јас сум момак шарлатан, имам овци ги чувам встан. Немам жена-имам сват, немам пушка-имам стап.:zelen

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
СДК помина една цела година, а јас уште не знам - ЗОШТО? sad.gif

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
417
709
1,103
Бев многу среќен со девојката. Се забавуваме заедно повеќе од една година и на крај решивме да се венчаме. Моите родители, пријателите и...

...блиските ме охрабруваа: Таа е сон! Постоеше само една работа која ме вознемируваше- нејзината 20 годишна сестра која постојано носи тесни сукњички и припиени деколтирани маички. Редовно ја гледав во долна облека кога и да бев кај нив на гости.
Еден ден сестра и ме повика на гости да ги проверам поканите за венчавката. Беше сама дома кога стигнав. Седнав во дневната и таа ми шепна дека отсекогаш ме посакувала, а јас наскоро ќе бидам оженет. Рече дека кон мене има чувства кои не може да ги победи.
Јас шокиран не можев да си поверувам што слушам.
Ми рече:
- Одам горе во спалната, ако сакаш само дојди, а јас ќе ги исполнам сите твои желби!
Укочен од шок само ја гледав како се качува по скалите, ги соблече гаќичките и ги фрли врз мене. Стоев еден момент, се свртев и побрзав кон излезната врата од куќата.
Побрзав кон автомобилот, а во тој момент се појавија мојата вереница и дедото кои трчаа кон мене.
Таа ме гушна и бакна:
Мил мој, знаев дека си совршен!
А, дедото додаде:
„Овој мал тест ме увери дека ја давам ќерка ми во вистински раце! Честитам! Добре дојде во семејството!“
Главната поука на приказната е:
СЕКОГАШ чувајте ги кондомите во автомобилот!!

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк дека компјутеров кочи многууууууууууууу и ми ги крева живцитееееееееее :banghead ќе го искршааааааааааааааам (bandit)

сдп зошто ми пишуваат само некој небитни фаци и веќе не знам што да им вратам... само тој што треба не ми пишува ќе го килнам ]:)

Статус
Затворена за нови мислења.