Епа ајде вклучи се да ти се испофаламКога ќе се вратиш, да ми се пофалиш што книги си купила.
Ептен убаво си поминав, и заклучив дека навистина машко друштво повеќе ми одговара.
Епа ајде вклучи се да ти се испофаламКога ќе се вратиш, да ми се пофалиш што книги си купила.
Епа ајде вклучи се да ти се испофалам
Ептен убаво си поминав, и заклучив дека навистина машко друштво повеќе ми одговара.
Пушти некој линк у момнтално слушамСДК конечно најдов добар модален авангарден џез. Не можам да престанам да слушам таква музика. Се дрогирам со модален џез. Најдобро нешто.
Не само Милката туку секое чоколадо им е ептен убаво , се топат во устата и имаат некој посебен вкус. Менеи германските ми се многу убави.Швајцарско чоколадо е шварјцарско чоколадо, а дека меѓу оваа нашата Милка и онаа швајцарската Милка има разлика, има.
И јас сакам да слушнам што си си купила...Т.е што ке чита Сара следно хехех
Следно за читање ми е "Перфектна хемија", a jа почнав "Игрите на гладните" многу ми беше досадно во автобусот па прочитав неколку глави додека да се стемни. Исто купив и граматика на македонскиот јазик и неколку книги на брат ми. Се каам што не купив уште некоја книга.
До 29ти април.СДП до кога трае саемот на книга? Или веќе заврши?