Сијамските близнаци ги оделија, сигурно има третман со оперативен зафат и за тоа.
Не значи дека ќе имаш пари за таков зафат. А и некои зафати се опасни по живот, особено со споени близнаци.
Сијамските близнаци ги оделија, сигурно има третман со оперативен зафат и за тоа.
И зафатот на воспалено слепо црево е опасно, ако гледаш така на ситуацијатаНе значи дека ќе имаш пари за таков зафат. А и некои зафати се опасни по живот, особено со споени близнаци.
И зафатот на воспалено слепо црево е опасно, ако гледаш така на ситуацијата
Слепо црево? Сериозно? Секој е роден со слепо црево и се случува да се воспали, тоа е нормално. А да си роден со 6 нозе?! Каков живот ќе имаш? Зарем најважно е да се родиш, без разлика дали ќе патиш и ќе се мачиш?
Не викам дека сите со деформации треба да се убијат, само кажав дека доколку јас би била во таа ситуација, би сакала да ми ги скратат маките уште додека сум бебе.
И заборавив, ако веќе го убиваш, убиј го како фетус. Абортус. Ако веќе се роди, касно е. Тоа е зимање на живот, а лек можеби има. Кривично дело е.Е тоа сакав да слушнам. Од горниот пост сфатив дека ако се роди човек со 3 брадавици на палецот, со 1 заб повише, и средниот прст му е пократок од показалецот треба да се убие.
И заборавив, ако веќе го убиваш, убиј го како фетус. Абортус. Ако веќе се роди, касно е. Тоа е зимање на живот, а лек можеби има. Кривично дело е.
не дај боже на никого вака да му се деси ,се ежам од помислата а камо ли од сликиве,страшно
греота е да се убијат ваквите деца а уште погреота е да се мачат и да ги мачат другите околу себе цел живот