Хомосексуалност

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Против сум.
И кога ќе видам некои педеришта (на нашки кажано :D ) ми доаѓа да ги убијам. Нивен живот, нивна работа ама грдо е!!

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Секој има право на свој избор,секој има право да одлучи како ќе го помине животот дали со партнер од истиот или различен пол..Меѓутоа нашиот менталитет е таков што тие луѓе веднаш се осудени,се вакви онакви..Јас сум 50-50 ниту за ниту против (think)

Baron89

Полноправен Член
18 март 2012
50
50
18
35
тема на која сто секогас има со да се казе а сто се однесува до мене не би сакал да имам такво несто во близина(punch)

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Против сум.
И кога ќе видам некои педеришта (на нашки кажано :D ) ми доаѓа да ги убијам. Нивен живот, нивна работа ама грдо е!!
И мене ми доаѓаат многу работи на памет, ама не може се што ќе посакаме да правиме. И, ни ти, ни јас, НИКОЈ нема право да потценува некој, па каков и да е.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
И мене ми доаѓаат многу работи на памет, ама не може се што ќе посакаме да правиме. И, ни ти, ни јас, НИКОЈ нема право да потценува некој, па каков и да е.
Тоа си беше мое мислење, имам другарка лезба па во лице и кажав дека би ја убила и дека се грозни со девојка и`.

MKD

Нов член
11 март 2012
24
22
3
36
Скопје
Темава изгуби веќе од основниот тек..но што да се прави кога во Македонија, таква каква што е, запустена, изолирана, повеќе од половина народ не отишол подалеку од околниот град (ако живее во село) или до Охрид, евентално, така, на одморче..според ова - не треба да не чудат коментарите на многуте членови на форумов! Само се прашувам кој е крив што сме заостанати волку?! Дали владата, дали БАЛКАНСКИОТ, глуп и прост менталитет или што уште ?!?! Глупаво и досадно е веќе да се коментира за `правата на хомосексуалците`...читам овде секакви глупости, секакви навреди спрема нив...што да кажам... излишно е се што ќе биде кажано... Мој став - избишете ја темава, оставете ги на мира, не ги задевајте и нема да ви сметаат...исто како што правам и јас...гледам секој ден хомосексуалци, се шетаат по градов и се однесуваат многу феминизирано (НЕКОИ ОД НИВ - да се дообјаснам, за некој Г....В да не ме сфати погрешно), и едноставно се правам дека не ги гледам и си поминувам како ништо да не е! Но, за 98% од македонскиот народ, тоа би било циркус, шема, спектакл, драма...и што уште не... сешто...греота сме..многу сме затапени бе...тууу.. :) :) :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Scars31

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
И сеуште ти е другарка?
Не.
Излегуваме друштво, јас со дечко ми, таа со девојка и` и уште еден пар.
Како би се чувстувал ти?
Мене ми беше многу зезнато..се лапаат, се пипаат за цицки.. -.-

• Ми се допаѓа
Реакции: MKD

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Не.
Излегуваме друштво, јас со дечко ми, таа со девојка и` и уште еден пар.
Како би се чувстувал ти?
Мене ми беше многу зезнато..се лапаат, се пипаат за цицки.. -.-
Мене не ми пречи тоа. Тоа го прават сите што се заљубени. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да не кажеш дека нешто пак лично против тебе имам,а секако дека немам,ама констатирав дека освен тебе и Чхелчо на другите во темава на сите им е скоро одвратно да гледат заљубен пар во кој и двајцата се од исти пол.