Лоши навики

Клара

Полноправен Член
17 февруари 2012
80
58
18
Тоа што оставам скоро СЕ за во 5 до 12, или како што вика мајка ми....кога ќе ми дојде јајцето на газот :rofl
И тоа што кога ќе сенднам на нет се заборавам, безврска трошам време и расипувам очи :D

Abe CreP

Истакнат Член
14 февруари 2012
111
84
328
28
Јас на пример, како нокти за јаденје да имам, лом ми се :D

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Не можам да кажам дека тоа се лоши навики, бар во вакво брзо лудо темпо на живот но ете би кажал дека сум премногу строг кон самиот себе, кон другите, ладнокрвен, тешко дозволувам да допрат било какви чуства до мене, сурово искрен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Morticia. and She

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Чекајте, од кај да почнам??
Еве на пр. од масава. На неа има остатоци од се што сум јадела и пиела во последните 24 часа и немам абер да ги кренам зашто поважен е форумов од нередот.
Даље, ко ќе ги кренам стојат во мијалник немијани дури некој друг домашен не се сети да го стори тоа.
Трето, грицкам нокти. Едно време се одвикнав (така мама мислеше, никогаш не се одвикнав) и сега како за ручек да и се си терам.
Четврто, не ја вадам шминката. Од дома да не мрднам денес така ќе си седам, со сите чуда од сабајле до вечер.
Петто, ако ми е среден плакарот, не ми е средена собата. Или обратно. Не можам да постигнам среденост на двете места.
To Be Continued

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski, 048 and Dea