Jas so mojot decko sum razlika edna ipol godina jas sum pogolema od nego , do sega se bese ok ama ..... osekam nekoi izmeni kaj negoСигурна сум дека според мене не би била идеална разлика доколку девојката да е поголема од дечкото. Може, една година. Но.. А според мене идеална врска е од 1 година па нагоре, но не да се претерува. Девојката да е 20, а дечкото, читај старец 40.
Јас со мојот дечко сме разлика 3 години, и супер ни оди.
Пак ќе повторам; менталитетот од пред 20 год. и денес не е ист. Не може денес тинејџерка што расте со Интернет, мобилни, фејбук мејсбук да се мафта со некој што растел со Нинтендо и флипери. Можи едно време ќе и биди океј, но не можи вечно да го поднаса неговиот стил на живот. Освен ако тој не се спушти на нејзино ниво, но не верувам бидејќи тој веќе тие години ги проживеал.нема врска тоа.....најбитно е да не биде малолетна.....
сега онтопик..татко ми е постар од мајка ми7 години...па шо.....нишо....cheers
пхахахаха Калиопи и Васил идеален пар"Љубовта не познава граници" - рече слонот и се фрли во прегратките на штркот.
оваа реченица доста често ја пишувам, и со то сакам да докажам дека за мене стварно љубовта не познава граници.
иначе коа веќе темава е за разлика у години у љубовта...ќе ги посочам калиопи и васил....идеален пар ми беа...
Според тебе кој е попаметен?Пак ќе повторам; менталитетот од пред 20 год. и денес не е ист. Не може денес тинејџерка што расте со Интернет, мобилни, фејбук мејсбук да се мафта со некој што растел со Нинтендо и флипери. Можи едно време ќе и биди океј, но не можи вечно да го поднаса неговиот стил на живот. Освен ако тој не се спушти на нејзино ниво, но не верувам бидејќи тој веќе тие години ги проживеал.
пхахахаха Калиопи и Васил идеален пар