Според што го избирате партнерот/партнерката?

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Според интелигетност, амбициозност и сурат.
Останатото е менливо. Па така облека се менува, тело се обликува, пари се прават, но како да наполнам празна тиква кога од почетокот на нејзиното сушстествување па до денес останала таква?

Амбициозноста ми е исто важен критериум затоа што е машко.
Зашто машки кои побрзо се пробиваат во живот од останатите и создаваат плодни околности за реализација, се мажи на кои можам да се потпрам и со кои можам да создавам иднина.
Прнковци чие највисоко достигнување во животот е шанкер, односно бармен на плус 30 слободно можат да се почешаат со тули.

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Според интелигетност, амбициозност и сурат.
Останатото е менливо. Па така облека се менува, тело се обликува, пари се прават, но како да наполнам празна тиква кога од почетокот на нејзиното сушстествување па до денес останала таква?

Амбициозноста ми е исто важен критериум затоа што е машко.
Зашто машки кои побрзо се пробиваат во живот од останатите и создаваат плодни околности за реализација, се мажи на кои можам да се потпрам и со кои можам да создавам иднина.
Прнковци чие највисоко достигнување во животот е шанкер, односно бармен на плус 30 слободно можат да се почешаат со тули.

Фала шо ме поштеди од пишување, делам го истото мислење :mstickle

Darkho

Нов член
12 април 2012
12
2
3
33
Најпрво карактер и интелигентност .. ако тоа го немат колку сакат да бидит убава џабе е. :)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,121
1,683
треба да е зборлеста.....пошо јас сум ќутлив....да се надополнуваме :) онака.....да се смее....до уши.....ова она......

• Ми се допаѓа
Реакции: mila mila

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се има големо влијание во изборот,но најголемо влијание има хемијата,а за да таа хемијаа се створи треба многу работи да се поклопат.
Па дури и за љубовта на прв поглед,за да некого го погледнеш и ти се сретнат погледите,претходно други работи имаат влијание на тоа.
За да ти застане погледот некаде битен е надворешниот излед,ставот.После погледот доага мирисот,после мирисот,зборот,и да не набројувам понатаму:)

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
Потполно се согласувам со Мелпомена. Хемијата ми е многу битна. Најпрво ме привлекува физички изглед и ставот. Сакам убави раце, убав мирис, убав глас и убави очи, односно поглед. Сакам посериозни типови. Иако ме влечат и шмекери и оние по кои летаат сите, но со нив не би можела да останам подолго време.
Е сега после првиот поглед треба да ме задржи со култура, манири, интелегенција, меѓу нас да постои совршена комуникација и разбирање. Сакам да се однесува цивилизирано, а не да ми е срам за рака да го прошетам. Има многу работи кои треба да ги поседува за понатаму да останам во врска, ама најпрво погоре наведеното. :)

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Немам нешто одредено по што би го одбрала.Едноставно нешто ме привлекува во неговиот поглед и тоа е тоа.;)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Една тема ја препакувате во сто мали кутичиња, со различен наслов на нив...

Ако носи Најк патики, џебот му изгледа дебело ( новчаникот во него уочливо му се истакнува од секси задникот)...ваљда ќе ми падне на око, а подоцна и во раце :giggle

Да има нормален физикус, нормални сфаќања за битување во овој свет, да има цели и идеи...Да знае да разговара за нешто повеќе од Јувентус или Милан, да не биде намќор....Тоа се предиспозициите :)

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead