Најдобар е Роналдо, веднаш после него Златан Ибрахимовиќ.И двајцата се одлични индивидуалци со големи голгетерски способности.Не дека навивам за Милан и ајде ќе го фалам Ибрахимовиќ, ама сметам дека секој што барем малку се разбира во фудбал знае за каков фудбалер станува збор.Меси не би го вборил во еден од најдобрите од проста причина што, тој не покажува никакви квалитети во натпреварите во кој со него не играат Чави и Иниеста за разлика од Роналдо и Ибрахимовиќ кој се снажни фудбалери и одлични ителектуалци.Еден потег доволен им е да донесат победа на тимот или репрезентацијата.Буквално се лидери на тимовите во кој играат, имаат авторитет (Роналдо можеби не толку, ама Ибрахимовиќ има дефинитивно) создаваат шанси, го мотивираат тимот и ред други работи.
Поздрав!
Глупо размислуваш.Прочитај уште еднаш што си напишал за ИБРАХИМОВИЌ....те молам!Баш според мене побитно е да бидеш тимски играч отколку индивидуалец како што се Ибрахимовиќ и Роналдо. Меси покрај тие 60 гола сезонава има и 24 асистенции, што не е мала работа. Роналдо толку во три сезони вкупно дали ги има е прашање.
Ибрахимовиќ кое говедо од играч е мислам дека самиот знаеш со оглед на тоа што си фан на Милан според аватаров (?) Јес да има завршница, знае да си направи шанса ама нема техника. Насила е се. Појака кариера би имал ако бил кик-боксер отколку фудбалер.
Он топик:
Лионел Меси, ради причините кои ги наведов погоре.
Ти не си сфатил, и не се исфрустрирувај одма. Убаво ја реков дека насила ги праи шансите, без техника. А ако почнев ја за твојот муабет дека Меси не покажува квалитети? Да бе, Ибрахимовиќ е најак!Глупо размислуваш.Прочитај уште еднаш што си напишал за ИБРАХИМОВИЌ....те молам!
Најдобар е Роналдо, веднаш после него Златан Ибрахимовиќ.И двајцата се одлични индивидуалци со големи голгетерски способности.Не дека навивам за Милан и ајде ќе го фалам Ибрахимовиќ, ама сметам дека секој што барем малку се разбира во фудбал знае за каков фудбалер станува збор.Меси не би го вборил во еден од најдобрите од проста причина што, тој не покажува никакви квалитети во натпреварите во кој со него не играат Чави и Иниеста за разлика од Роналдо и Ибрахимовиќ кој се снажни фудбалери и одлични ителектуалци.Еден потег доволен им е да донесат победа на тимот или репрезентацијата.Буквално се лидери на тимовите во кој играат, имаат авторитет (Роналдо можеби не толку, ама Ибрахимовиќ има дефинитивно) создаваат шанси, го мотивираат тимот и ред други работи.
Поздрав!
Другар, најискрено одговори ми на прашањево....дали следиш фудбал?Кој тим го мотивира жити се Ибрахимовиќ? Ибрахимовиќ би го вројал меѓу последните во листава. Он беше добар, но му помина времето. Јас се чудам како го примиле Милан во нивниот тим. Кај и да оди прави проблеми или се тепа со соиграчите (колку сакаш видеа ќе ти пуштам за да видиш како се однесува со соиграчите). А Меси ако нема квалитети, јас незнам кој има.
Другар, најискрено одговори ми на прашањево....дали следиш фудбал?
Кој го прими Ибрахимовиќ во Милан?Кој тим го мотивира? Па тој е моторот на Милан, тимот кој вие со помош на 2 пенали едвај го победивте, тимот што и покрај 14-те повредени фудбалери, е прв на табелата во Серија А.
И да, за сето тоа е заслужен Ибрахимовиќ кој постигна најмногу голови за Милан, најмногу асистенции и придонесе за секој постигнат гол на Милан.Да те потсетам дека Ибрахимовиќ во секој клуб каде што играл прикажувал врвни резултати.Човеков моментално е прв стрелец во Серија А со 23 погодоци.
Ај те молам објасни ми, како тоа играч кој што неможе да игра без Иниеста и Чави е најдобар во светов? Што прикажал Меси за Аргентинската репрезентација?
Без навреда, ама се правиш паметен повеќе од колку што си...
Другар, најискрено одговори ми на прашањево....дали следиш фудбал?
Кој го прими Ибрахимовиќ во Милан?Кој тим го мотивира? Па тој е моторот на Милан, тимот кој вие со помош на 2 пенали едвај го победивте, тимот што и покрај 14-те повредени фудбалери, е прв на табелата во Серија А.
И да, за сето тоа е заслужен Ибрахимовиќ кој постигна најмногу голови за Милан, најмногу асистенции и придонесе за секој постигнат гол на Милан.Да те потсетам дека Ибрахимовиќ во секој клуб каде што играл прикажувал врвни резултати.Човеков моментално е прв стрелец во Серија А со 23 погодоци.
Ај те молам објасни ми, како тоа играч кој што неможе да игра без Иниеста и Чави е најдобар во светов? Што прикажал Меси за Аргентинската репрезентација?
Без навреда, ама се правиш паметен повеќе од колку што си...