Најдобриот фудбалер според вас

Кој е најдобар фудбалер?

• Чави

Гласови: 2 5.4%
  • Кристијано Роналдо

Гласови: 15 40.5%
  • Иниеста

• Ибрахимович

Гласови: 3 8.1%
  • Вејн Руни

Гласови: 4 10.8%
  • Серхио Агуеро

• Карим Бензема

• Фабрегас

Гласови: 1 2.7%
  • Давид Силва

• Фернандо Торес

• Давид Виља

• Марио Гомез

• Арјен Робен

• Александре Пато

Гласови: 1 2.7%
  • Лионел Меси

Гласови: 19 51.4%

• Вкупно гласале
    37

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Неможе да се одговори на прашањето кој е најдобар фудбалер, а да не се погреши. Актуелна дилема на денешницава е дали тоа е Роналдо или Меси, па ако сакате и некој трет... според мене и Роналдо и Меси имаат свои блескави моменти и се премногу добри со топка, едниот на еден, другиот на друг начин и двајцата се одлични фудбалери, најдобрите. Единствено што можам да кажам е дека Роналдо е покомплетен играч (игра со глава, силен и прецизен шут и од 30 метри, изведува слободни удари, не пормаршува пенали.. ) и ако покомплетност е еквивалент за најдобар тогаш да, Роналдо е најдобар : )

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Торес го има на темава, смешки и покрај тоа што навивам за Челзи се смеам на ова.:D
Помеѓу К. Ронално и Меси е дилемата и покрај тоа што не ги сакам ова два играчи, посебно тоа морам да го нагласам за првиот, неоспорлив е нивниот голем талент и умешност со топката. Е сега можеби ќе му дадам мала предност на Ронално, по она што го гледам од Меси во неговите настапи во Агрентина игра многу слабо за разлика од Барсело, таму ги нема Чави и Иниеста да му наместат за да даде гол. Во секој случај два се моментално најдбори.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Без разлика колку голови ке постигнат овие сегачни фудбалер, кокави плати ке земаат, за мене секогаш ке најјак ке биди Ронало феномено .. Феномен во вистинска смисла на зборот. Пораснав играјќи фудбал и замислувајќи се дека сум Роналдо. Сеуште дома си чувам дерс од Роналдо, од Бразил кога сум имал 7-8 години. Премногу м ие мал ама си го чувам од љубов кон Роналдо ..

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Торес го има на темава, смешки и покрај тоа што навивам за Челзи се смеам на ова.:D
Помеѓу К. Ронално и Меси е дилемата и покрај тоа што не ги сакам ова два играчи, посебно тоа морам да го нагласам за првиот, неоспорлив е нивниот голем талент и умешност со топката. Е сега можеби ќе му дадам мала предност на Ронално, по она што го гледам од Меси во неговите настапи во Агрентина игра многу слабо за разлика од Барсело, таму ги нема Чави и Иниеста да му наместат за да даде гол. Во секој случај два се моментално најдбори.

И пак не си гласала за него. :D