Најдобриот фудбалер според вас

Кој е најдобар фудбалер?

• Чави

Гласови: 2 5.4%
  • Кристијано Роналдо

Гласови: 15 40.5%
  • Иниеста

• Ибрахимович

Гласови: 3 8.1%
  • Вејн Руни

Гласови: 4 10.8%
  • Серхио Агуеро

• Карим Бензема

• Фабрегас

Гласови: 1 2.7%
  • Давид Силва

• Фернандо Торес

• Давид Виља

• Марио Гомез

• Арјен Робен

• Александре Пато

Гласови: 1 2.7%
  • Лионел Меси

Гласови: 19 51.4%

• Вкупно гласале
    37

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
К. Роналдо е најдобриот, а Л.Меси е магионичарот ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Eva

NEPOBEDLIV

Истакнат Член
5 март 2012
288
412
63
Најдобар е Роналдо, веднаш после него Златан Ибрахимовиќ.И двајцата се одлични индивидуалци со големи голгетерски способности.Не дека навивам за Милан и ајде ќе го фалам Ибрахимовиќ, ама сметам дека секој што барем малку се разбира во фудбал знае за каков фудбалер станува збор.Меси не би го вборил во еден од најдобрите од проста причина што, тој не покажува никакви квалитети во натпреварите во кој со него не играат Чави и Иниеста за разлика од Роналдо и Ибрахимовиќ кој се снажни фудбалери и одлични ителектуалци.Еден потег доволен им е да донесат победа на тимот или репрезентацијата.Буквално се лидери на тимовите во кој играат, имаат авторитет (Роналдо можеби не толку, ама Ибрахимовиќ има дефинитивно) создаваат шанси, го мотивираат тимот и ред други работи.

Поздрав!

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Најдобар е Роналдо, веднаш после него Златан Ибрахимовиќ.И двајцата се одлични индивидуалци со големи голгетерски способности.Не дека навивам за Милан и ајде ќе го фалам Ибрахимовиќ, ама сметам дека секој што барем малку се разбира во фудбал знае за каков фудбалер станува збор.Меси не би го вборил во еден од најдобрите од проста причина што, тој не покажува никакви квалитети во натпреварите во кој со него не играат Чави и Иниеста за разлика од Роналдо и Ибрахимовиќ кој се снажни фудбалери и одлични ителектуалци.Еден потег доволен им е да донесат победа на тимот или репрезентацијата.Буквално се лидери на тимовите во кој играат, имаат авторитет (Роналдо можеби не толку, ама Ибрахимовиќ има дефинитивно) создаваат шанси, го мотивираат тимот и ред други работи.

Поздрав!

Баш според мене побитно е да бидеш тимски играч отколку индивидуалец како што се Ибрахимовиќ и Роналдо. Меси покрај тие 60 гола сезонава има и 24 асистенции, што не е мала работа. Роналдо толку во три сезони вкупно дали ги има е прашање.
Ибрахимовиќ кое говедо од играч е мислам дека самиот знаеш со оглед на тоа што си фан на Милан според аватаров (?) Јес да има завршница, знае да си направи шанса ама нема техника. Насила е се. Појака кариера би имал ако бил кик-боксер отколку фудбалер.

Он топик:
Лионел Меси, ради причините кои ги наведов погоре.

NEPOBEDLIV

Истакнат Член
5 март 2012
288
412
63
Баш според мене побитно е да бидеш тимски играч отколку индивидуалец како што се Ибрахимовиќ и Роналдо. Меси покрај тие 60 гола сезонава има и 24 асистенции, што не е мала работа. Роналдо толку во три сезони вкупно дали ги има е прашање.
Ибрахимовиќ кое говедо од играч е мислам дека самиот знаеш со оглед на тоа што си фан на Милан според аватаров (?) Јес да има завршница, знае да си направи шанса ама нема техника. Насила е се. Појака кариера би имал ако бил кик-боксер отколку фудбалер.

Он топик:
Лионел Меси, ради причините кои ги наведов погоре.
Глупо размислуваш.Прочитај уште еднаш што си напишал за ИБРАХИМОВИЌ....те молам!

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Глупо размислуваш.Прочитај уште еднаш што си напишал за ИБРАХИМОВИЌ....те молам!
Ти не си сфатил, и не се исфрустрирувај одма. Убаво ја реков дека насила ги праи шансите, без техника. А ако почнев ја за твојот муабет дека Меси не покажува квалитети? Да бе, Ибрахимовиќ е најак!

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија

Поздрав!

Кој тим го мотивира жити се Ибрахимовиќ? :rofl Ибрахимовиќ би го вројал меѓу последните во листава. Он беше добар, но му помина времето. Јас се чудам како го примиле Милан во нивниот тим. Кај и да оди прави проблеми или се тепа со соиграчите (колку сакаш видеа ќе ти пуштам за да видиш како се однесува со соиграчите). А Меси ако нема квалитети, јас незнам кој има.

NEPOBEDLIV

Истакнат Член
5 март 2012
288
412
63
Кој тим го мотивира жити се Ибрахимовиќ? :rofl Ибрахимовиќ би го вројал меѓу последните во листава. Он беше добар, но му помина времето. Јас се чудам како го примиле Милан во нивниот тим. Кај и да оди прави проблеми или се тепа со соиграчите (колку сакаш видеа ќе ти пуштам за да видиш како се однесува со соиграчите). А Меси ако нема квалитети, јас незнам кој има.
Другар, најискрено одговори ми на прашањево....дали следиш фудбал?

Кој го прими Ибрахимовиќ во Милан?Кој тим го мотивира? Па тој е моторот на Милан, тимот кој вие со помош на 2 пенали едвај го победивте, тимот што и покрај 14-те повредени фудбалери, е прв на табелата во Серија А.

И да, за сето тоа е заслужен Ибрахимовиќ кој постигна најмногу голови за Милан, најмногу асистенции и придонесе за секој постигнат гол на Милан.Да те потсетам дека Ибрахимовиќ во секој клуб каде што играл прикажувал врвни резултати.Човеков моментално е прв стрелец во Серија А со 23 погодоци.

Ај те молам објасни ми, како тоа играч кој што неможе да игра без Иниеста и Чави е најдобар во светов? Што прикажал Меси за Аргентинската репрезентација?

Без навреда, ама се правиш паметен повеќе од колку што си...

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија

Кој го прими Ибрахимовиќ во Милан?Кој тим го мотивира? Па тој е моторот на Милан, тимот кој вие со помош на 2 пенали едвај го победивте, тимот што и покрај 14-те повредени фудбалери, е прв на табелата во Серија А.

И да, за сето тоа е заслужен Ибрахимовиќ кој постигна најмногу голови за Милан, најмногу асистенции и придонесе за секој постигнат гол на Милан.Да те потсетам дека Ибрахимовиќ во секој клуб каде што играл прикажувал врвни резултати.Човеков моментално е прв стрелец во Серија А со 23 погодоци.

Ај те молам објасни ми, како тоа играч кој што неможе да игра без Иниеста и Чави е најдобар во светов? Што прикажал Меси за Аргентинската репрезентација?

Гледаш хокеј? Па ти ибрахимовиќ ако го рачунаш во најдобрите 5....тогаш во тој случај незнам што да ти кажам. Меси 3 пати со право освојува најдобар играч во светот. Ибрахимовиќ колку? Нема што јас да зборам, експертите кажале све. Премногу ги преценуваш милан и твојот ибра кадабра.

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown

Ќе се умешам и јас, оти си можам.

Прво и најосновно Милан претходниот викенд го загуби првото место во Серие А. Сега е на првото место само ради тоа што Јувентус има изиграно една утакмица помалце која ќе ја изигра утре. Така да, имате фора до утре со тоа да се радувате.
Второ, Ибрахимовиќ нема постигнато најмногу асистенции за Милан, за головите тоа ти е точно.

Е сеа, кога веќе мешаме репрезентации.. што направил Ибрахимовиќ за Шведска? м?
Пак ќе кажам, баш ради тоа е Меси најдобриот светски фудбалер, ради тимската игра. Си се уиграни со Чави и со Иниеста и затоа се на врвот на Европа последниве 3 години. Каде е Милан тука? Што друго освен Серие А има освоено?
Баш ради таа индивидуалност на Ибрахимовиќ, Милан е долу. Можда на некој начин му помага, но на некој начин и му одмага на тимот. Сети се кој тим го имаше Милан во времето на Шевченко и направи си споредба со овој Милан.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14