Филмови што НЕ би ги препорачале

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
А како ќе знаеш дали е глуп или не додека не го изгледаш? Трејлерот залажува понекогаш.

Не гледаш воопшто филмови? :unsure

Гледам филмови со препорака. Не гледам многу често, повеќе препочитам да читнам книга одколку филм. Од серии само Призон брејк и Спартакус.
А играни гледам од одредени актери и режисери. Така да нема промашај.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Гледам филмови со препорака. Не гледам многу често, повеќе препочитам да читнам книга одколку филм. Од серии само Призон брејк и Спартакус.
А играни гледам од одредени актери и режисери. Така да нема промашај.
хах епа баш со препорака не гледам филмови, зашто не верувам на вкусот на другите. ;) А според актери и режисери не можеш да одредиш дали филмот е добар или не. Некој филм ќе биде добар, следниот нема. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and Ghtalpo

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
хах епа баш со препорака не гледам филмови, зашто не верувам на вкусот на другите. ;) А според актери и режисери не можеш да одредиш дали филмот е добар или не. Некој филм ќе биде добар, следниот нема. :)
Епа јас се верувам во вкусот на моите пријатели, филмомани, поготово ни се совпаѓаат и жарнот кој го предпочитаме да го гледаме.
Ќе напишам покасно поопширно за глумците, правам нешто не можам комплетно да се сконцентрирам, и ако пишувам сега сигурен сум дека ќе пропуштам некои.

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
паранормал активити сите делови,
ринг(прстен),еден со мадона незнам како се вика филмот, твајлајт..
ги има многу само не ми текнуваат моментално :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Limitless

А не знам што толку ми го фалеа филмот. Не да е тапа, потапа филм нема никој никогаш да се осмели да направи.