Ете ти што значи охриѓани. Ќе се спомне нешто лошо за Охрид па макар и априлска шега било, одма се приклучуваат во одбрана.
Мислам дека доминираат на форумов.![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Мислам дека доминираат на форумов.
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Иначе градоначалникот на Охрид можда не знајт два збора да сврзит ама најмногу имат напраено за Охрид, то е факт
Не му се мешам во домашниот есапПрашај колку му вреди ппотпис за изградба на нова зграда....
Ништо личноНе му се мешам во домашниот есапМене ме интересират градов да ми е среден и чист
Прашај колку му вреди ппотпис за изградба на нова зграда....
Ако веќе почнавме да прајме муабет за "Дај мито бекријо", зошто да не го споменеме и спортот и музиката.Не му се мешам во домашниот есапМене ме интересират градов да ми е среден и чист
Ако веќе почнавме да прајме муабет за "Дај мито бекријо", зошто да не го споменеме и спортот и музиката.
Абе сите ги знам, а немат ни охриѓанец шо не ги знајт.Еј немој со тоа слушај го ова
Чекед дат, и се согласују сс мислење на парвати. Имаш некоју кумановску жицу. Само изгледа нула е. Фаза ти фали
Немат македонец кој не ги знајт изјавите не нашито бисер ОхридскиАбе сите ги знам, а немат ни охриѓанец шо не ги знајт.![]()