Ноне Неделковска vs BackStage

невестето

Полноправен Член
14 февруари 2012
39
59
18
домче
Мене ме интересира вашето мислење на темава. Сакам да знам според вас кој е во право?
Дали Ноне претерано се пува или пак BackStage многу плука?

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Хахахахах, го немав видено ова.

Незнам зошто само се занимаваат со неа, изгледа немаат со што да ја пополнат емисијата.

П.С. Респекат за градите :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

filip7_doh

Староседелец
14 февруари 2012
29
35
613
30
Далеку од тоа дека нема со што да ја полнат емисијата верувај ;) Има тоолку многу што да се дава. Ама едноставно мораше еднаш да ја спуштат на земја оваа Нона xD

• Ми се допаѓа
Реакции: невестето

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
јас сум на страната на ноне .. тоа та го напишала за мајтап и самат напиша дека миркуловски ко шо е виско та ниска , таа ке му биди до половина и баш би биле добар пар... и јас сум напишал сакам да се ожена мза адел пошо таа полничка малце а јас сум слаб.. би си одговарале.. па не треба некој да го протолкува за глупост на неделата

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Backstage а и цел Сител плукаат по сите и претеруваат не ја гледајте таа телевизија!!
Нешто си ми контрадикторен :cool:
За разлика од другите серии оваа е поразлична и од шпанските исто така, понекогаш ја гледам оваа серија. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: filip7_doh

renata

Нов член
14 февруари 2012
2
3
1
43
ovie kokoskive od Backstage se najodvratnite stvorenja, samo gluposti treskaat, a za toa koj e vo pravo.... mislam deka i None ima pravo da se zeza so statusi na fb kako sekoj drug covek, ne mora odma da se iskoristi toa za nekoi da si popolnat minutaza u emisija

CyberKnight

Полноправен Член
14 февруари 2012
51
41
18
30
Велес
www.facebook.com
Нешто си ми контрадикторен :cool:
Нормално само серијата ја гледам бидејќи се разбира дека е турска серија после тоа мењам на балканика или на некоја друга колку да ми зборува додека седам пред компјутер :D