Љубовни проблеми

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Да да во спортот тоа се вика РЕЗЕРВА или поточно седиш на клупа и чекаш коа некој ќе се повреди ти да влезеш во игра:)

Nika

Нов член
26 март 2012
12
0
1
28
zosto igra4cka ako bide se ok sekako deka ne da dozvolam da si igra so mene..:) nisam ja za tante mante;)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
zosto igra4cka ako bide se ok sekako deka ne da dozvolam da si igra so mene..:) nisam ja za tante mante;)
Абе не, не дека ти дозволуваш...кај спомнав такво нешто.

Ај вака. Дозволуваш. Тоа погоре би требало да ти говори сарказмот од мене. Знаеш зошто дозволуваш? Затоа што оставаш да те вртка кога му одговара. Утре пак ќе те остави и после некое време ќе ти се врати со тоа дека те сака и дрн дрн муабети и ти пак ќе дозволиш да си игра со тебе. Размисли си убаво што ќе постигнеш со чекањето и верувањето.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and Nika

Nika

Нов член
26 март 2012
12
0
1
28
Ama me nervira toa sto so taa e vo vrska zaradi mene da me pravi ljubomorna i da me nervira...a ne ja saka nea

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ти избираш кому ќе веруваш, не можам јас да ти кажувам на овој верувај, а на оној не. Само размисли си убаво кои се последиците од тоа што ќе направиш (било што да е).

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

Nika

Нов член
26 март 2012
12
0
1
28
Pa sekako deka on nema da kaze na site dr i rodnini kazete i taka i taka koi i da pitam se isto mi kazat...

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Pa sekako deka on nema da kaze na site dr i rodnini kazete i taka i taka koi i da pitam se isto mi kazat...
бреј
имаш 17
толку ти е досадна младоста па прифаќаш вакви комплицирани односи?
ај забавувај се и не биди будалче
нека се мисли тој шо и како треба да направи