а од ка јзнаеш дека не биле подмитени.. тогаш имало многу построги казни за подмитување одколку сега....
колку си сигурен в отоа шо го напиша сега? кога подмитуваш некого да речеме од јавната администрација за да т избрка некоја работа , гледаш дали е турчин, албанец или македонец или гледаш да свршиш побрзо работа или пак да ли тој гледа дали си ти албанец или македонец или пак гледа да си лапни парина?како што викаш ... построги казни биле 100% ... плус овие биле освојувачи(луге без никаква милост кон другите народи)
и некој ке ги подмити !? Никогаш
ајде сега да се префрлиме на друга темаколку си сигурен в отоа шо го напиша сега? кога подмитуваш некого да речеме од јавната администрација за да т избрка некоја работа , гледаш дали е турчин, албанец или македонец или гледаш да свршиш побрзо работа или пак да ли тој гледа дали си ти албанец или македонец или пак гледа да си лапни парина?
не не таман сме ова е само за да ти докажа мдека во живото се е можно, можи сум помлад од тебе ама знам како функционираат работите...ајде сега да се префрлиме на друга тема
Брат а каде имаш ти доказ онака кажано дека се настанало со еволуција?прашање до 4FUN (го продолжуваме муабето од темата за вонземјаните) како ке докажиш пријателе дека господ навистина постои идека еволуцијата воопшто не се случила...?
дај ми доказ дека адам и ева постоеле и дека ние сме нивни потомци...
хехехехехехехее сега те фатив ... не си ја читал ти библијата, изгледа си прочитал само кратка содржина
прво ги создал животните, па после човекот ... пролистај ги само првите две три страни
не....чоек...никогаш не сум „молел бога“абе кога ти е тешко, молиш бога да ти помогне , а не мајмуните