Атеизам (генерална дискусија)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
а од ка јзнаеш дека не биле подмитени.. тогаш имало многу построги казни за подмитување одколку сега....зато не кажале на никого...

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
а од ка јзнаеш дека не биле подмитени.. тогаш имало многу построги казни за подмитување одколку сега....

како што викаш ... построги казни биле 100% ... плус овие биле освојувачи(луге без никаква милост кон другите народи)
и некој ке ги подмити !? Никогаш :D

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
како што викаш ... построги казни биле 100% ... плус овие биле освојувачи(луге без никаква милост кон другите народи)
и некој ке ги подмити !? Никогаш :D
колку си сигурен в отоа шо го напиша сега? кога подмитуваш некого да речеме од јавната администрација за да т избрка некоја работа , гледаш дали е турчин, албанец или македонец или гледаш да свршиш побрзо работа или пак да ли тој гледа дали си ти албанец или македонец или пак гледа да си лапни парина?

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
колку си сигурен в отоа шо го напиша сега? кога подмитуваш некого да речеме од јавната администрација за да т избрка некоја работа , гледаш дали е турчин, албанец или македонец или гледаш да свршиш побрзо работа или пак да ли тој гледа дали си ти албанец или македонец или пак гледа да си лапни парина?
ајде сега да се префрлиме на друга тема :D

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
прашање до 4FUN (го продолжуваме муабето од темата за вонземјаните) како ке докажиш пријателе дека господ навистина постои идека еволуцијата воопшто не се случила...?
дај ми доказ дека адам и ева постоеле и дека ние сме нивни потомци...
Брат а каде имаш ти доказ онака кажано дека се настанало со еволуција?

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
па имаш брат мал милион пронајдени тела на хомо еректуси и слични срања, имаш еден куп истражувања за генетска сличност ,,, ме мрзи да пишам сега ко ке се врата мза 2-3 сати ке прајме поопширен муабет...

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
е сега те фатив ... не си ја читал ти библијата, изгледа си прочитал само кратка содржина :)
прво ги создал животните, па после човекот ... пролистај ги само првите две три страни ;)
хехехехехехехе
океј ајде така нека биде
али не пише дека ги создал диносарусите
сепак не се сеќаам дека пишело нешто такво :)
можно е не викам дека не
само работата шо сакам да ти ја кажам се држеме до докази додека вие немате докази за тоа свакаш;)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
абе кога ти е тешко, молиш бога да ти помогне , а не мајмуните (happy)
не....чоек...никогаш не сум „молел бога“
пошто сум пола човек на некој начин...( не е битно шо е работата )
затоа и не веруам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN