холандија е 100години понапред од нас
Против. Глупост измислена за нестабилни и не-самоконтролирачки карактери.
Не е измислена, појавена е од природата... како секој цвет, како секое овошје, како секое растение што секојдневно го конзумираш во кујната ... Алкохолот е измислен, а не овој shit !!! Нема да ти се верува кој се фаци од нашата јавност конзумирале - конзумираат ( зарем те се нестабилни и не-самоконтролирачки карактери) ? Не е целта само да искоментираш нешто што нема врска со ништо ... земи прочитај, сурфај, научи нешто, па после коментирај ... ако не ти се учи во врска со оваа тема, тогаш прескокни ја, а не глупости да пишуваме !!!
Јас сум против легализација lol
Збориме за неговите ефекти, разграничи некои поими.И да се. Ако не си кадарен да се опуштиш и да уживаш без било какви помагала си токму таков. иди земи прочитај сурфај научи нешто па после коментирај....
ваков тип на искуство - не, фалајас никогаш не коментирам и не учествувам во дебата ако немам лично искуство ...
ваков тип на искуство - не, фала
не сакам да одам офф-топик ама ај се надевам ќе ми прогледаат низ прсти Ако не сакам да пробам марихуана не значи дека не сум авантурист.. едноставно не ме привлекува и тоа е тоа а за кафе , нема проблемне си авантуристка, приметив јас сум човек што сака многу работи да ги искуси сам, а не да слуша за други искуства !
не би сакал тука да се распишувам сега, ако сакаш да частиш кафе доста би ти објаснил во врска со оваа тема, нема да те убедам да пробаш... баш напротив - ке поминеш 2h во добро друштво и смеење до солзи е гарантирано