Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Outrider`s Daily Rant 7 :

Многумина низ годиниве, да не речам деценииве (староооос` :D )можеби некаде 80% од случаи, машки особи приметувајќи дека моите другарства се 2/3 со женски и 1/3 со машки особи им беше чудно па доаѓаше до секакви муабети, нооормално од претпоставките дека сум бил п***р па се до папучар.
А сето тоа базирано на народната мудроштина дека машко и женско не можеле да бидат пријатели.
Никогаш и никој точно не објаснил зошто не можат, обично тука се споменува сексот и толку.
Како и повеќето народни мудрости и оваа е тешко срање. Денес 4/5 од познанство до пријателства, некои особено драги ми се со женски особи а сеуште не сум се пропедерчил.

Не успеав да видам причина зошто не би имал женски особи како пријателства, демек цело време како праф маш треба да бидам напален ко Бонобо мајмун и да се зверам во нивни цицки ко манијак. Како прво не знам како роџаци ме убедуваат дека сум бил во френд зона (измислица, не постои френд зона) а јас никогаш не сум се пуштил на дотична особа, каква црна френд зона? Па совети да сум се пуштел веднаш, сум губел време со муабети не знам што.
Не роџаци, губам време со вашите дебиласти муабети, кое сте онакво бре вие да ми кажувате со кој треба и нетреба да имам другарски однос? Da fuck?!

За оние кои пропагираат вакви и слични мудрости од типот ko nejebe sve nejebe nista brateee hhehehe треба еден шамар онака обратен, на волеј да им се раздвижи тоа мозокот обраснат со пајажини.
Интересно, има и женски особи кои го делат тој став но тие се мањина.

Нема врска дали е 21 или 16 или 24 век, нема никаква потреба да се ограничува човек во поглед на односи со други луѓе, оставете ги народните мудрости во ѓубре, да беше рајата мудра немаше во 2020 година да биде ваква мизерија. Имала раја 6500 години да смисли нешто асално. And....they failed miserably.

Senorita

Полноправен Член
16 декември 2020
31
10
18
114
Аман зарем на овој форум нема некој активен член што знае да решава математички задачи? За 2 недели правам тест а си немам појма математика... Ве молам предложете ми член што знае да решава математички задачи. Благодарам однапред . :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Аман зарем на овој форум нема некој активен член што знае да решава математички задачи? За 2 недели правам тест а си немам појма математика... Ве молам предложете ми член што знае да решава математички задачи. Благодарам однапред . :)
Тешко тоа по форуми, пробај на Инстаграм :)

• Haha
  • Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Luckky

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Има групи по Фејсбук каде луѓе нудат часови по математика.
Ако можеш да си дозволиш, би ти препорачала таму да побараш и да си земеш неколку часа.
Не верувам дека странец за беспари би се нафатил да ти решава (тебе или на било кој, да не се разбереме погрешно). :)

slunka

Нов член
27 октомври 2020
11
5
3
Или за промена испробај сам, за времето што го трошиш за барање по Инстаграм или Фејсбук можеби има видеа со објаснување.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Честитки @ipopovski за најдобар забавен сајт. (party)

А, пред да легнам, го прогласувам и форумов за најдобар форум пошто претежно сите се знаеме и сме ко едно мало семејство. Имало и кавги околу 5 метри ограда чија е, имало и дружење и помош од луѓе за кои никогаш не си мислел дека ќе ти значат повеќе од аватар и збирштини од букви.
Но ете. (hug)

Тоа е успех на на цела редакција и сите корисници на форумов.
Честитки до сите (party)

Senorita

Полноправен Член
16 декември 2020
31
10
18
114
Има групи по Фејсбук каде луѓе нудат часови по математика.
Ако можеш да си дозволиш, би ти препорачала таму да побараш и да си земеш неколку часа.
Не верувам дека странец за беспари би се нафатил да ти решава (тебе или на било кој, да не се разбереме погрешно). :)
Ohooo jas da imav visok pari do sega 1000 pati ke odev

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пиши тука ќе пробаме да решиме.